Burcistan Merhaba kızlar 15 haftalık hamileyim amniyosentez için ankarada doktor önerisi olan lütfen yazabilirmi Ahmet Bostancı Aydan Biri düşündüklerim arasında
CanNurdan Burcistan hacettepede profesörde yaptırmış bir tanıdığım özel yerine devlette yaptırsanız prof ayarlayabilirseniz çok güzel olur drun adını bilmiyorum 😔
Cookie_the_pomy Burcistan Amniyosentez i yapanin perinatolog yada bu konuda çok işlem tecrübesinin çok olması gerek. Dr kendi kadar asiste den başka birilerinin de yada asistan de olması gerek. Çünkü ultrason eşliğinde yapılıyor. Ben olmadım Ama en yakın arkadaşımın amniyosuna girdim. İstanbul da yapıldı.
Lale00 Burcistan istege bagli fetal dna yaptirmistim neden amniyosentez tercih ediyosunuz riskli biraz
Burcistan CanNurdan evet kimi üniversite hastanelerine yaptırın diyor kimisi özel doktora karar veremedim bir türlü 🙁
Burcistan sevval55 benimki farklı bir durum toksoplazma çıktı oda ancak amniyosentezle anlaşılabiliyormuş yoksa bende nift yaptırmak istiyordum :(
ikibebeklianne Aydan biri gerçekten iyi bir doktor. Ben doğumumu kendisiyle yaptım. Amniyosentez deneyimim olmadı ama gerçekten tecrübeli bir doktor.
Burcistan Lale00 benim kanımda toksoplazma çıktı. Bebeğe bulaşıp bulaşmadığı ancak amniyosentezle belirleniyor. O yüzden mecbur kaldım
Cookie_the_pomy Lale00 fetal dna 3 trizomi bozukluğunun varlığını tesbit ederken amniyoda 2+48 kalıtsal bozukluk hasar oranı ile tespit edilebiliryor. Fetal Downlu derken, amniyor %küsür downlu yada kalıtsal sıkıntılı diyor.