Gulsuzek Merhabaa 🤗 okuduğunuz veya tavsiye ettiğiniz Hamilelik ve Doğum sonrası çocuk bakımı ile ilgili kitap var mı? Benim bir Youtube hesabim var ismi Gül Süzek kitap tavsiyeleri veriyorum. Yeni hamileyim ve bu konuyla ilgili bir video çekmek istiyorum :) instagram: okuyanlavanta https://www.youtube.com/channel/UC7t4Vo1Sb-V4f8UsjT9a3uw@
Ardabusra Dr. Elif Pınar Çakır - Bebekler ne ister Bu kitap hamilelik sonrası bebek bakımı için çok Harika fazlasıyla yararlı bir kitap bence her anne ve anne adayı okumalı
Misseboo Kesinlikle Alfie Kohn koşulsuz ebeveynlik ayrıca Aletha Solter ın bilinçli bebek ve çocuğunuza kulak verin kitapları mutlaka okunması gerekenler arasında olmalı. Ben hamilelikte bir sürü kitap okudum ve kendimce şu kanaate vardım benim okuduğum türk yazarların kitabı tamamen vakit kaybıymış genellikle içeriği boş ya yabancılardan alıntı ya da klasik halk arasında kabul görmüş bildiğimiz şeyler bebek ve çocuğun psikolojisi üzerine pek bir şey bulamadım zaten türkiyede çocuk psikolojisi veya pedagoji dalında üniversitelerde bir bölüm yok o yüzden türkler bu konuda yetersiz ben bu kitapları doğumdan sonra okudum ve büyük bir rehber oldular tüm aşamadığım problemleri çözmemde çok etkili oldu🙂 ha bir de üniversitede farklı bişey okumuş iş bulamamış anne olunca para kazanma hırsıyla gidip parayla iki sertifika alıp kendini pedagog diye tanıtan instada dolu dolu sayfaları olup takipçi çoğalttıktan sonra kitap yazanlar var onlara hiç ilişmeyin bile😂😂😂
annembabam Misseboo merhabalar , gebelik ve annelik sürecinizde okuduğunuz ve memnun kaldığınız başka bebek gelişim ve bakım kitabı da var mıdır ? 🌸