Cevriyeee Sweetblonde88 evet bende soğuk içiyorum bulanmıyor o zaman günün her saati rahat rahat içiyorum
Seymaa16 Symnrdlkra yaa Şeyma ların bahtı bu olmamalı 🌸inş bebeklerımız sağlıklı olur bunları unuturuz 💕🤲
Seymaa16 DeryaKryln ayy sen ne diyon canım 1.5 pet şişelerde içiyorum yudum yudum bazen bardakta 5 litre su istemıyorum dolap kokusu sindi sanıyorum 😞
Mutlu_E Seymaa16 valla bilmiyorum çenesuyu bayisinden alıyoruz biz Damacanasının tadı aynı değil,küçük 0,5lik yada 5 litreliklerden alıyoruz biz
RabiaYusuf Ayniisini bende yasadim ama cok sukur gecti.. yurtdisindan suya katilip icilen birsey getirtmistim katkisiz dogal.. onla idare ettim 1-2 ay sonra gectiii kendiliginden
Nurdem33 Seymaa16 ben her suyu içemiyorum saka yada Erikli içebiliyorum diğer suları içtiğimde sanki metal para yutmuşum gibi tuhaf bir tiksinti oluyordu bide benim dediğim suları dene bakalım belki işe yarar
Lsbebisim Seymaa16 Var ya dizilerde bile su içeni görünce ozeniyorum bu kadar önemliymiş diyorum :( yalnız değilsin canım
Seymaa16 Lsbebisim aynen valla postu açtım bi ben sandım baya insan varmış yanlız değilmişim bunu anladım . Aynen o yüzden hiç kendıme sağlık için dua etmezdim hamıle olduğumdan beri ediyorum 🤲