Zeytin7 Merhaba bebek en erken ne zaman kaçıncı haftada gösterir kendini? Sizlerin en erken doğru şekilde ne zaman belli oldu?
Dilaadali Zeytin7 oğlumu 14. Haftada kızımı 16. Haftada öğrendim en net 16-17 haftalarda belli oluyor
Deletedmom0071 12 de belli olur ama resmi olarak 15’ten önce söylenmesi yasak çoğu doktor gerçi buna uymuyor ama uyarlarsa da anlayışlı olunuz ☺️ Ben 17 deyim hala net öğrenemedim nerelere gidem? 😄
Ilknur_emin Deletedmom0071 kuzum bende 16 inci haftadayim halâ ögrenemedim birde karın ağrın kramplarin var mi
SuleDoruk 9. Haftam da ve 11. Haftam da iki ayrı doktor kız dedi. Yarın ikili test sonucunu göstermeye gideceğim. Kesin belli olur herhalde ( 13. Haftam dayım)
Sym_ Zeytin7 12.haftada kıza benzetti 16 da net bi şekilde kız dedi. Çoğu doktor yanılma payını düşünerek 16 ya kadar söylemeyebiliyor ama
Deletedmom0071 Ilknur_emin hayır bir sorun yok sadece bebeğim bacaklarını inatla açmayı reddediyo ondan dolayı net olarak öğrenemedim ☺️
38Prens38 Zeytin7 12 de ikili testde belli oluyo ama organ taramada daha net belli oluyo yani 16 20 hafta arası