Esilaninannesi0904 Kızlar mrb dün bir posta bi bayan yazdı allah razı olsun dogumu ahududu yapragı kolaylaştırıyor muş duyan deneyen varmı googleden okudum olumsuz hiç bir yazıya raslamadım içen varmı lütfen yardım bide burdan danışayım dedim
Bebektsk Esilaninannesi0904 bende merak ediyorum canım hatta ahududu yaprağı kuruttum unutmuşum sormayı bugün dr ye ne yaparım bilmem
Sebogelin Esilaninannesi0904 ben gebe eğitimi aldım. Orda da söylediler, ahududu yaprağı çayı doğumu kolaylaştırıyor ve bu Dünya sağlık örgütünün tavsiyesiymiş kanıtlanmış bişey yani
M-Ali Esilaninannesi0904 ben 37 den sonra papatya ve rezene içtim ahududu olsa onuda içecektim bulamadim🤣 kontrole gittim 39 hafta da doktor 5 cm açıklık diyip doğuma aldi🤭
Esilaninannesi0904 Bebektsk bende bugun gitcem inş doktorum orda dır sorarım orada olursa dr um yazarım canım
Esilaninannesi0904 Sebogelin bugun alcam ve deniycem inş saglıkla dogsun çünkü sabırsızlaştım artık çok teşekkür ediyorum cnm
Esilaninannesi0904 Biber ben içmedim doktorum da içme dedi kalp ritmini arttırırsa zararı olabilir dedi
Elena3838 Esilaninannesi0904 dogrudur bana da doktorum onermisti kullandim cok sukur bir zararini gormedim ama belki bunyeden bunyeye degisiyordur onu bilemem
Bebektsk Esilaninannesi0904 yaa tamam bende içemedim sormadan İşte en iyisi doktoru dinlemek teşekkür ederim canım