Medine_1992 semanur__ belirtiden değil canım ya, 😁 ben evlenmeden bile hep kızım olsun isterdim galiba psikolojik olarak kendimi erkek deyip alıştırdım sanırım kız Cıkınca dünyalar benim oldu ama ben hiç bulantı kusma yasamadm 😁😁
Medine_1992 Hzr_7714 valla hastaneden çıktık birseyler yerken İsra nasıl dedim sonra bir sürü isim saydım babası israda kaldı güzel canım siz begendikten sonra 💕💕💕
Medine_1992 semanur__ keşke canım ya ama halsizlik dersen hiç kalkamadım valla hala yorgunum 🙄 hep uykum var
Deletedmom3 Medine_1992 oyy surpriz yapiyolar bize bu minnaklar 😍 saglikli olsunlarda kiz erkek hiiic onemli degil ama ben gurbetteyim diyorum bana kahve arkadasi geliyo 😊
Medine_1992 Deletedmom3 haha çok iyi canım katılıyorum bende gurbetteyim artık kızımla dertleserek gecirirm vaktımi 💞😁
Gnalbayrak Ysmnsml evet ya öyleymiş deneyledik ve görmüş olduk 😁 bu arada sevindim cinsiyetini ogrenmene daris bizim başımıza inşallah Allah sağlık li mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin inşallah nazar değmesin prensese 😘😍
Gnalbayrak 12 +3olmusuz 2gun önden gidiyomusuz maşallah subanallah ense kalinligini olcemedik çünkü çok hareketliydi zıplayıp duruyordu kurban olduğum Çarşamba tekrardan gidicez inşallah cinsiyetine gosterir ponçiğim😀♥️♥️🌞😘
Haticemre21 Hastaneye geldm ikili test için dua edin kızlar iyi sonuçlar aliyin ve cinsiyette belli olsun insallah 😍❤
Medine_1992 Haticemre21 canım benim inşallah belli olur güzel sonuçlar alırsın bekliyoruz heyecanla erken derse en azından tahmininiz var mı de 😁
Haticemre21 Medine_1992 ay insallah ya meyve suyu ictim cikolata yedm bakalm 😂 bgn ruyalarima girdi 2 defa erkek bebek gördm 😂
Haticemre21 Medine_1992 malesef söylemedi doktor belli olmaz diyolar direk ya cuma günü sonuçlar cikicakmıs o zmn kendi doktormdan ogrenriz inşallah
Beto Medine_1992 bende mart annesiyim nasipse 12+2 doktor tahmini erkek dedi nakalim saglikli olsunda🙏🤗
Medine_1992 Beto amin amin 💕erkek denilince değişme ihtimali daha az oluyor şükür erkenden öğrendik valla 😁