Medine_1992 Minikmucizemmmmmmmmmmm canım görememiş demek ki pipi gecen hafta şimdi gördü ise değişmez inşallah ya 😁💕
Minikmucizemmmmmmmmmmm Medine_1992 ne bilim valla erkek istiyrdm aslinda kiz diyince ona yoneldm simdi erkek deyince birazcik sasirdm ama hep icime kiz doğuyor cevremdekiler de erkek diyor ama bakalim kismet hayrlisi
Elda 13+1 de bebeğim baş üstü dururken zar zor kız bu dedi. Ama herkes değişebilir diyor bakalım hayırlısı. Bizimki de 14+2 şuan cuma doktora gitçez tekrar bakalım ne dicek. 1-2 mart gibi tahmini doğum günümüz😊😍🤰🏼
Medine_1992 eknsnsr98 ilk gebeliğim evet ama hiç kilo da almadım göbeğim de yok sayılır gibi ya minnacık alt karnım şişti
Medine_1992 Elda heralde canım ya kimisi birden çıktı diyor bebişim saglıklı gittiği sürece karnım çıkmasa da olur ama yiyemedipim için kilo alamıyorum çok iştahsızım ya
Livamom Medine_1992 canım biz senle aynı değilmiydik ya şimdi haftanı büyük yazmışsın.adetine göre mi 13+4
Medine_1992 Livamom canım benim bebiş Önde gidiyor adet tarihime göre ultrason da en başından beri doktor adet tarihimi değiştirdi 😁
Medine_1992 Elda canım ben kısayım ya 😁1.62 babası 1.82 ben uzun olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim
Aycan16 Medine_1992 bende persembeyi beklemedim bugun gittim doktora :) %99 erkek dedi cok sukur saglikli bir bebis bakalim persembe gunu ikili tarama icin gidicem tekrar gorucem bebisimi 😍
Medine_1992 Aycan16 hayırlı olsun canım ya 💕😁💕😁Valla ne güzel sanslıyım bşz arkadasım 22 haftada öğrndm dedi ben çatlardım galiba şanslıyız 💕