BegmKahraman 7+5 gunluk hamıleyım bgn lavaboda az bısey pembe akıntı geldgını gordum basına boyle bısey gelen var mı?
Mirzaveben BegmKahraman başıma gelmedi ama dikkat et cok agir kaldırma cok iş yapmamaya calis dikkat et kendine en yakın zamandada doktoruna danış yada görün canim
mrvgun BegmKahraman kimi zaman normal bir durum olabiliyor bu tür kanamalar fakat mutlaka doktorunla görüşmelisin en kısa zamanda, kanamanın sebebi tespit edilip ona göre bir tedbir alınsın diye canım..
bebisiminannesi BegmKahraman canim ben ozellikle doktoruma sordum bu durumu eğer kahve tonlarında bir akıntı ise sorun yok ama kırmızılık varsa bekletmeden bana ulaş dedi tehlike olabilir dedi..
Lamelif BegmKahraman o haftalar çok lekelemelerim oldu ama çok dikkat ettim ben mutlaka doktora git ilaçlarını kullan tam tutunma zamanı 10. Haftaya kadar çok dikkatli olmak lazım
BegmKahraman Yok dırek kırmızı gelmeye basladı bu aksam vajınadan progestana baslıcam bebegım ıyı kalp atısları cok guclu dedı ınsallah boyle guzel devam eder kanamam bıter
edagokhan BegmKahraman ben sormuştum doktora bendede oldugu için normal başlarda 13 haftaya kadar ara ara oldu sonra kesildi açık pembeydi genelde . çok yoruldugum bi gün tüm gün sürmüştü hatta üzülme birşey olmuyor rengi kırmıxıysa kork diyolar genelde