DilekH Merhabalar merak ettiğim bir konu var 17 haftalık gebeyim sabah kalktığımda ayaklarımın altı resmen yanıyor ve ağrı yapıyor Çok uzun sürmüyor fakat gene de bu durum beni rahatsız ediyor Böyle bişey yaşayan varmı acaba, yaşanıldıysa ne yaptınız
Superfreshlerim DilekH canım vücuttaki östrojen miktarındaki artıştan dolayı avuç içlerinde de oluyormuş, daha kızarık görünme ve yanma hissi ayaktakide ondandır belki, şekeriniz normal mi?
Dmll DilekH bendede çok ağrı oluyordu magnezyum içmeye başladım ağrım geçti şükür doktorunuza danışarak içebilirsinz benim başka türlü geçmedi çünkü
Kuvvetf Canım benimde öyle malesef, normal bi durum ama .Geceleri yatmadan masaj yaptır kremle ayaklarına ve fırsat buldukça yukar doğru kaldır o hafifletir.
DilekH Dudus peki birşey daha merak ediyorum göğüs çevrenizde kızarıklık olmuşmuydu acaba yanma ya da acı Yok ama kızarıklık var onu doktoruma sormayı unuttum maalesef
DilekH Dmll magnezyuma bende başladım inşaAllah faydasını görürüm hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah ☺️
Kayabusra35 O ayak agrısı hamilelikteki en büyük sıkıntım baştan beri ama gün gectikçe dahada zorlanıyorum 29+5 oldum bende biraz yoruluyum özellikle ayaklarımın üzerinerine basamıyorum o derece
Kayabusra35 DilekH çalışmadıgım halde böyle allah çalışıp üzerine çocuk bakan insanlara ayrıca yardım etsin 🙏