Fazilet_veli Kubra_ali cnm afedersin ama bende bu ay adet biter bitmez hergün ilişkiye girdim gün içerisindede oldu 2 defa fln bu zamanlarda ne kadar çok yaparsan kalma olasılığı çok fazla 🙈
Kubra_ali Fazilet_veli şelale değil kocan diyorlar komsular😑😅gun aşırı olsun diye aman ne bileyim kuzum esim istiyor çok istiyor ama adamda aşırı derecede isteksizlik var bende benim zorlamamla girdigim ilişkiden ne beklemeliyim bilmiyorum 😑😐
Fazilet_veli Kubra_ali kuzum komşuların biraz dalgaya almış gibi ya da belki benim eşim uzakta 3 ayda geldi için çok istekli ama biraz bize bağlı bu durum eşim istekli olsun diye elimden ne gelirse yapıyorum. Giyim olsun yiyecek olsun şımarklılık olsun🙈🙈
Kubra_ali Fazilet_veli ohooo neler yapmıyorum ki 😂😂adam ruhsuz hayatım olduğu kadar mis artik🤗senin eşi nde mi askeri personel😍😍
Fazilet_veli Kubra_ali evet cnm kuzey Irak'ta uzman ne diyim bilemedim valla benimki beni görse duramıyo ☺️☺️☺️
Fazilet_veli Kubra_ali konyadaym cnm ben eşimle tatvan da kaldım 10 gün kadar asil yerimiz Ora ama görevde şimdi eşim senin eşin ne olarak yapıyo
Sunay10_ Annehayali33 kan verdin mı canım ne kadar değerin bende dün öğrendim hamileyim 26 değerim benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
kayasli Annehayali33 çokk sevindiimm hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin 🤗😇
Aliayse Annehayali33 mide ağrısı yanması bulamadı hepsi aynı anda bende var üstümde bir ağırlık var sanki hiç keyfim yok benimde