Bserappp Merhaba kızlar bugün doktora kontrole gittiğim de rahim ağzı kısalığı var bu yüzden de erken Doğum riski görünüyor ilaç ve ciğer geliştirici iğne yapılacak böyle Bi durum yaşayıp zamanında bebeğini kucağına alan var mı ?
Nilveannesi10 Bserappp kaç cm miş ? Kaçıncı haftandasın ? Serklaj atılacak mı ? Çok geçmiş olsun. İstirahatla zamanında alan çok arkadaş var gönlünü ferah tut 💕🙏🏻
R_abia Bserappp 🙌🏻🙌🏻 23. Haftada ani rahim ağzı kısalması ve açılmayla serklaj oldum 35+2 yim şuan. Kaç cm/mm rahim ağzı uzunluğu ?
Elifdddd Bserappp kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama tanıdıgım 5 bucuk 6 aylıkken acılması vardı ve 38 haftada doğurdu bebeği öyle yatmadıda işinide yaptı suan cocugu kollarında darısı bızlere ınsallaj🙏🏻
Bserappp Nilveannesi10 2.3 rahim ağzı. açılma Yok sadece rahim ağzı kısalığı var enfeksiyon da var sa erken doğumu tetikler önlem alalım dedi ilaç falan kullanıcam. 26+3 haftam
Hurit Kaç haftaliksiniz acaba , rahim ağzı kısalığı olduğunu nerden bildiler yani kontrole gittiniz ve alttan muaynemi edildi tedbir amaçlı
Bserappp Hurit yok ultrason la ölçüm yapılıyor açılmaya da oradan baktı açılma görünmüyor kısalık var dedi
Nilveannesi10 Bserappp devamlı yat sadece wc için kalk ben 24’ten beri böyleyim 31. Haftamdayım. Benim de 2.2 uzunluk ve 1 günde bile kısalan bir şey hareket ettiğinde.