Filiizz Kadriye-melek1 ben doğumda aşı oldum hamileyken yaptırmamıştım şişlik yoktu ama ağrısı çok oldu bugun biraz daha iyi bir hafta oldu kızım doğalı çok zor geçti hem emzirmeye alıştırmak o kol ağrısıyla hemde dikişlerden oturamamak işkence gibiydi
Hazelkrnz Kadriye-melek1 bünyeden bünyeye değişiyor demekki.Ben mahvoldum çünkü.Şismeyi geç 3 gün su bile içemedim o kolla o kadar ağrıdı ilk doz.2.doz gayet iyi geçti sıkıntı çıkmadı. Ablamda zorlanmadı ilk dozda bünye meselesi canım
artis_sevim Kadriye-melek1 benim 1 hafta agri oldu baya siddetli bünyeden bünyeye değişiyor vücuttaki bağışıklık oranıyla ilgili sanırım:) insallah sizin olmaz
Badevehande Hiç şişme olmadı ertesi günü dokundugumda ağrı oldu oda çok hafifti geçti ben kışlık patlıcan közlemiştim aşı olduğum gün onu temizledim 3 kilo felan😅
Tazeanne0134 Kadriye-melek1 abooo valla korkuyorum zaten sevmiyorum aşı kan alma vs gibi iğneli şeyleri ben 23 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç serum vs yemedim inşallah çok ağrı vs olmaz
NihanMine Kadriye-melek1 3-4 gün kolumu Bile oynayamadım üstüne yatamadım dokunamadım kaldıramadım vs 😊
FatmanurOsman Tazeanne0134 sağ kolundan olmanı tavsiye ederim. Çünkü gece sol tarafa yatılması önerildiği için sağ kola yapılmasını tavsiye ediyo hemşireler ☺️
NihanMine Tazeanne0134 ben 20 de vuruldum o haftada çağırdı sana neden vurulma dediler anlamadım herkesi de o haftalarda çağırıyorlar normalde 🤔