Banu2626 kuzum 5 haftalıkken öğrendim oğlumu 6.haftamda ilk hastaneye yatışım oldu kesıklarda ve belde çok şiddetli ağrım vardı düşük tehlikem o zaman başladı ve o zamanlar lekelenme bilmiyordum direk kan gelince sanıyordum her şeyi sonra 10.haftaya kadar yattım hep yattım eşim bu sırada afrinde görevdeydi o döndü evim hatayda ben denizlide kalmıştım hamileliğimi de orada öğrendim sonra uçaktan korktuğum için otobüsle 17 saatlik en ön koltukta teker üstünde yolculuk yaptım kimse uyarmadı beni dikkat et diye doktoea sordum gidebilirsin aralarda yürü dedi riskli demedi ve o gün ben keseme çok kötğ zarar vermişim😞 iner inmez bi doktora gittim kontrol amaçlı doktor bebek ölecek bi kaç gün içinde ağır kanamam olur gel o zaman dedi bebekte haraket yoktu eşim allahtan beni hemen çıkar çıkmaz başka hastaneye götürdü ve orada kesemin zarar gördüğü fakat bebeğin iyi olduğu iğneler fitiller başlandı 10 gün hiç kalkmadım sonraki kontrolde biraz daha dendi ve 16 ya kadar böyle devam etti 16 da ağır kanama geçirdim öyle bi iki damla değil çok fazlaydı o gün eşim yine operasyondaydı hastaneye kendimi nasıl attım bilmiyorum bilmediğim bi şehirdeyim neyse ilk gittiğim acil olayı bilemedi beni geri eve gönderdi ihmale bak 😡 allahtan oğluma bi şey olmadı eve geldim ve baktık kanama aynı özele geçtik o gün komşular götürmüştü en yakına götürdüler mecbur keşke baştan özele gitseydim sonra orada kendi Doktorum yoktu başka doktora bakındım oda kanamanın bi müddet devam edeceğii içimde büyük kanama olduğunu her şeye hazırlıklı olmam gerektiğini söyledi iyiki o gün o doktorla karşılaştım hastaneye yatışım oldu 1 hafta kaldıktan sonra kan durdu baktılar ve ben daha fazla kalmak istemedim eve gitmek istedim çünkü o an kulağına gelen bebek sesleri sana ölüm gibi geliyor doktor eve göndermeyi kabul etti ama hiç kalkmamak şartıyla kavul ettim 22 ye kadar kanama devam etti bazen gelir bazen gelmezdi en son 25 de yine kaldırıldım kanamayla bu sefer oğlum geliyordu az kalsın durduruldu çok şükür 1 hafta da öyle yattım şimdi 28 içindeyiz kanama arada az geliyor ama buraya kadar ben gelebildim sana umut olur umarım 🙏🏻 Hiç bi zaman umudunu kaybetme dularım seninle bebeğin iyi olur inşallah ben de artık hedefle gidiyorum şimdiki hedefim 30 erken doğum dediler kesin dediler ve ben inanıyorum ki oğlum beklicek başta da inancın olsun ha bu süreçte sende yap ye demiyorum ama ben 16.haftadan itibaren alışverişimi hızlandırdım odasını aldım kıyafetleri aldım internetten yaptım herşeyi kıyafetleri eşim e bebekten halletti hiç bi zaman umudumu kaybetmedim tepki göstereme açık açık karışmamasını bu şekilde mutlu olduğumu belirttim inanmak çok önemli ben inandım ve gerçekten psikolojik olarak bu bana baya iyi geldi sende inşallah acısını yaşamazsın uzun oldu kusura bakma sana umut olur diye yazdım 🙏🏻🧿💙