TUMES Merhaba anneler 40 günlük bebeğim var bebeğimin gaz problemi var ve bununla beraber tuvaletini yapamıyor üyük İnsan gibi ıkınıyor ama yine de yapamıyor Bundan dolayı huysuzluk çıkartıyor mu bir sürü Gaz ilacı kullanıyorum Bio gay mestil ve nurse hurweys. Ama banamisin demiyor .. Benim gibi olan anneler var yardin edermisiniz
Menekseduru TUMES ayy benim kızımda çok çekti ya hiçbişey yaramıyordu hep hastanedeydik 4 ayına kadar valla. Anca masajlarla biraz iyi ediyorduk canım
Ifos TUMES 1 kibrik çöpünü kreme batir poposuna sal,biraz kurcala benim annem hep oyle yapardi ablamin cocuklarina hemen bagirsaari caliwirdi. 1 dene istersen
20182019 TUMES cnm bnm kizdabir ara kabiz oldu kulak cubgu var ya ona cok az zeytnygna bandrip hafif popsna cok az sokuyrdm gelyrdu sakin ole hizli ve cok yapma az ya degdrcksn yada fitil kullncnn
seyma281015 TUMES mama içiyorsa mamasına zeytinyağı katın. Kulak çöpünü yine zeytinyağına batırıp poposunu uyarın
BsraAlsn Ifos bizim yöntem de azıcık benzer şırınganın iğnesini çıkarıp içeriye zeytinyağı sikardı annem kızımda da yaptı tuvalet problemi yaşamadık