Zeren0625 Bence Doğum konusunda en sıkıntılı şehir Ankara. Devlet hastaneleri tıklım tıklım herkes ilgisiz. Özel hastanelerde fiyatlar çok uçuk. Bende lokman hekime gidiyorum ama Doğum için kararsızım.
MerveKrmz cansuuhakann canım nerede ikamet ediyosun şehir hastanesine ulaşımı nasıl sağlıyorsun? Post açtım daha önce ama kimse oralı olmadı. Zekai tahir taşındı yarın kontrolüm var ve ben nasıl gideceğimi bilmiyorum 😔
cansuuhakann MerveKrmz nerden gideceksin cnm ? Ben gölbaşından kendi arabamla gidiyorum. Bugün kontroldeydim. Yeni açıldığı için sistem çok karışık.
sezgikls Henüz Ankara’da değilim, haftaya belli olacak ama büyük ihtimalle Koru Hastanesi ile anlaşacağım.
Merveylcntrk38 sariselin özel şirketten doğum sigortası mı yaptırdınız yoksa direk hastaneyle mi anlaştınız ?
denizcik 2 ay önce medicalparkta doğum yaptım. Doktorumdan mı kaynaklıydı neydi bilmiyorum ama hemşireler de çok iyiydi çok memnun kaldım.
dhmiclk Deletedmom0071 siz oraya mi gidiyorsunuz? Ben bu hafta ayrıntıya gidecem haccetepeye siz memnunmusunuz ordan
Dilosunuguru Mutlu_anne2 dogum paketi fiyatı 4350tl. En uygun burayı buldum evime de yakındı. Kardeşimin doktoruydu ve çok memnundu. Bende bu sebeple bu hastaneyi tercih ettim.
Sumru4 19 mayıs ortadoğu normal 2200tl sezaryen 2600tl fiziksel şartları devlet hastanesinden belki bir tık.. O da tek kişilik oda oluşu.
MerveKrmz cansuuhakann hüseyingazi den gidicem canım randevum yok sıra için çok erken gitmem gerekir mı? Kaçta başlıyo muayene sorunsuz kontrol olabiliyorsun değil mi 34 haftayım bende.
Mutlu_anne2 Dilosunuguru sincan koru hastane si mi canım birde ben 19+4 um sen kaç haftalikken bu paketi bu fiyata aldin
Dilosunuguru Evet sincan koru. Doktorum başhekim Hüseyin Pehlivan. 6 haftalıkken aldım paketi canım. Çünkü sonradan alsaydım arada 400 bilemedin 500 TL fark ediyordu. Bende en başından gideyim dedim. 😊 Çokta memnunum tavsiye ederim.