Devrjm Eevvveet cok uzun olucak solim bastan 🥰😆 simdi benim oglum 8 aylik kizlar ve hep bu platformda dogum hikayelerini görüp allahim insaalah bende boyle bebegim kucağımda hikâyemi yazarim diyordum ah nerde o gunler simdi ben dogumuma 1ay kala kaynanama gittim (bu arada halam olur ) neyse kaldim 38+hafta kadar gorumcemle markete gittik o an bi sıcaklık hissetim sonra ıslanmışım görumceme dedim hemen oda su oyle olmaz fis diye akar falan dedi ama kendini kontrol et dedi bende takmadim neyse babam geldi aksamina ben iskender esermiştim yiyelim dedi bende yok dedim anneme gotur beni dedim yeter falan gittik yemek yedik uyudduk tam bende bi kasılma sanci var ama hafif uyutmadi sabah 5te esim ise gitti bende saolna kardesimin yanina gidip uyudum ablam dondu baktiniye geldin falan dedi uykum yok dedim falan oyle uyumusum kanepede neyse aksam 6kadar takatim yok yuzum davul gibi sancim var bende esimi bekledim utandim babamalra demeyi bekledim gittik neyse esim anneme gorunleim dedi oraya gittim hemen dus aldim yurudum kaynanam baslamis bence dogum dedi yurudum iyice falan gittik hastaneye 10 gibi muayne oldum hemsire elini afedersin koyar koymaz kan geldi hani senin suyun dio bende ne bilim dedim nasi yani falan dedi sonta aklima marketteki olay geldi soyleidm direk yukari cik dedi doktrorlar basidma dolusdi asla damar yok bende biri üstümu cikariyo biri damar ario falan sanci da var biraz neyse beni delik desik ettiler artik agliyorum ilk bagirdi cagirdi sonta hemsire bile bana acidi nolur kusura bakma damar bulamıyoruz dedi falan sonudna buldular hemen doktor geldi iste suyun gelmis bebek kalp atisi cok hizli acil sezeryan dedi tabiki yikildim o an bi anda sevindim nasi bilmedigim icin normal korkusu da vardi neyse dedim olmaz yakinlrima da sorun dedim esime kaynanam falan sordular kaynanam sezeryan olamz demis kadin da olamazsa reddedin sorumluluk bizden degil demiz esim hemen gelip ne gerekiyorsa yapin demis neyse aldilar girmem cikmam tok girdigim icin ameliyata riskliydi kusma kusarsan olursun dedi kustum tabiki ve zor gecmis ameliyat narkozdab bayilmisim gozummu actim oglum yoktu nefes sorunu varmis acil yogun bakima alinmis o kadar izuldum ki daha gormeden goturmusler sonra odaya alindim 15gub bebek kuvezde kalincak dedi yikildim 2 kere yanimda bebekli biri vardi uyurken onun bebegi aglardi yuregim ciz ediyodu benim ki napio diyodum hep sonra o gun gecti bebegimi aldim cok sukur sezeryan o kadar berbat bosey ki allahim ha felc olmak ha sezeryan ve dikislerden tuvalet derdi falan off kâbus ve ustune ustelik kaynanamda alaturka tuvalet vardi tam 10 gun boyunca kabizdim ve ağlıyordum gazdan artik düşüncenizler evime yollamadi neyse oda gecri 15 gun sonra iylesti az bisi tam dedjm artkk evime gidicem huzur icinde ogluma bakicam allahim bi gece migdem olmus yumruk gibi nefes alamadim ve yere attim kendimi kapaliyim nomalde kaynpederim bi sac telimi gormedi ama yere attim kendimi basim dagildi sacim falan esim kalkti ailesi inanmadi bana esim ambulans cagirdi falan ozele gittim bisey yok dedi normal mide agrisi yemekten dedi gittim eve allahim ertesi gun yine ayni yerdeyim agridan oluyorum bunalr yine ufluye pufluye beni devlete goturdu bi serum eve yolladilar 3gun sonra yine ayni agri yine bunalr inanmiyiyor esjm biliyodu bisi var ama 3doktor da yok diyince oda sonda belli etri kendiini piskolojik yapion dedi ya dedim ben bi bebek emziriyirum nasil birakip seneryo cizerim kafamda falan allah razi olsun haydar pasa kadıköy hastahanesine gittik bi röntgene bakip hemen teshis koydi tas varmis safrada dedi uzulucegim yere sevindim yalanci cikmim diye neyse ozur diledi hepsi falan sonra ogun yatisim yapildi 20 gun de ameliyat falan oglumdan ayri kaldim bi 5gunde tekrar kaynanamda kaldim ameliyat yuzunden yani daha oh be demeden bi amelitattan 1ay sonra yenisini oldum safram alindi sezeryan oldjm yani benimde bu kadar ccoooooooooook uzun oldu demistjm tekrar kusura bakmayin allah herkese herseyin hayırlısıni versin her kotu gunun ardindan gunes dogar derler allahima binlerce kez hamdusenalar olsun oglumu verdi bana 🤲🙏❤👩👦😇
Deletedmom133 Devrjm hayırlı olsun bebeğiniz sizin sezeryan zor geçmiş anlaşılan yoksa hiç kötü birşey değil geçmiş olsun 🤲
Devrjm Deletedmom133 tabi ouledir ama herkesde degisiyor sezeryan normal insana bagli ve ben kiloluydum gec iylseti malsf ve tessekur ederim 🙏🤩