ftscebeci71 "LİNA" ismi nasıl sizce? Anlamı 👇🏻 Lina ismi, Haşr sûresinin 5. ayetinde geçen “lîne (لِينَةٍ)” kelimesinin latin harfleri ile yazılmış şekli ise bu kelime, “yumuşak hurma ağacı” manasına gelir.
Haribo42 ftscebeci71 cnm senin icine sinmesi onemli isim asiri goreceli bisey ama madem sormussun ben kızım olsa lina ismini koymak istemem. Meva 💃 bende bu ismi seviyorum ama kime dediysem bu ne be diyo😂
CerenAkbulut ftscebeci71 Lina benim yeğenimin ismi, çok güzel aslında fakat birkaç senedir çok fazla çocuğa Lina ismi kondu 😊
Aleww ftscebeci71 Eee hiç de güzel bi anlamı yokmuş o zaman. Çocuğu yumuşak hurma ağacı diye çağırıyorlar 😄 ay çok güldüm sabah sabah
Haribo42 ftscebeci71 bence haklı filan diiller 😂😂 onlar doğursun uzun uzun isim koysun peh😂 hafsa isminide cok seviyorum ben 😍
Deletedmom133 ftscebeci71 istediğini koy 2 3 4 fark etmez benim kızımın adi rüya kimseye de demedik bile 🤣aileler bile doğuma 1 hafta kala net öğrendi
Haribo42 ftscebeci71 isim bulmak cok zor hele erkek cocuklara bizimde ins oglumuz olucak 39 hafta doldu daha yeni karar verdik bu hafta bide esim gelmis hala sumu olsaydiki diyo😂 ben yasir istiyorum o musab herseyden vazgeciyoruz
ftscebeci71 Haribo42 Biz her dakka tartısıyoruz çok kararsızmışım begenmiyprmuşum da amaan napayım yok içime sinen napayım😂😂
ftscebeci71 Haribo42 Allahım tez zaman da isim bulmayı nasip eder inşallah 😀😀 Eşim kararlı ben kararsız 🤷🏻♀️
ftscebeci71 CerenAkbulut Hmm evet baya kişi de bende duydum ama akrabalar da yok 😌 Asya ismi de güzelmiş 😍
Deletedmom0071 2 heceli isimler biz Türklerde ve atalarımızda da yaygın aslında “bu ne be” diyecek kadar kötü bir isim değil. Sadece etrafta artık çok fazla olmaya başladı beni o kısım itiyo. Popüler olan hiçbi şeyi sevmememden yoksa güzel bir isim neden koyulmasın ki 🙋🏻♀️🌸
Haribo42 Deletedmom0071 insanlar alisigin disina cikamiyo bence ondan o tepkiler once kulaklarini tirmaliyo 😂
Deletedmom0071 Mesela Fatma ismi anlamı “sütten kesilmiş kız çocuğu” demek yine aynı şekilde Hatice “erken doğan kız çocuğu” anlamına geliyor biri Peygamberimizin kızı diğeri eşi olmasa anlam itibariyle koyulcak isim değiller “çocuğuna hurma ağacı ismi mi koyacaksın” diyen insanları anlamıyorum Talha da “kütük/zamk ağacı” demek ama koskoca Talha b. Ubeydullah var. Bazı şeyler anlamların ötesindedir ☺️🙋🏻♀️🌸
ftscebeci71 Deletedmom0071 Anlayana işte Canım ne diyim aman kim ne derse desin ben zaten karar veremedim daha fikir alayım dedim🥰