Saadetkaan Bi türlü uyuyamiyorum son bikac aydir böyle gunduzleride sersem gibi oluyorum 5 yasinda oglum var onada faydam olmuyo gunduzleri napcam bu durumda olan varmi
Alisannesi Saadetkaan benimde 5 yasinda kizim var. Riskli gebelik diye de hep evdeyiz. Ve artik geceleri uyuyamiyorum sabah da 8 gibi uykum geliyo kizim aç kalmasin diye zor uyaniyorum. Cok zor. Dolanip duruyorum.uykum hic yok desem yeridir. Cok zor boyle de
Nur_Nur Saadetkaan Haribo42 Alisannesi bu videoyu izleyebilirsiniz. nedeni ve faydasını çok güzel açıklamış 👍🤓 https://youtu.be/w-4VVj4-BOU
Saadetkaan Alisannesi evet bende riskli gebeyim serkajliyim ama ne yazikki bakanim olmadigi icin iyi kötü evin icinde yemegimi falan yapiyorum sukur
Alisannesi Saadetkaan ah ne guzel.ben korkudan cok pratik seyler yapabiliyorum.korkudan yemek de yapamiyorum.cocugunuz napiyo evde sikiliyo mu.cok uzuluyorum haline kizimin yaz gunu evde tikandi
Kumru_ Saadetkaan Aynen menopozlu teyzeler gibiyim 😅Güleyim mi ağlayayım mi bilmiyorum ama gerçekten çok zor sanki kaynar su dökülmüş gibi yaniyo ayaklarım uyku haram😑
Alisannesi Nur_Nur izledim . Doktor iyi morel verdi ama ne kadar da zor gunler onu da bi kez daha gormus olduk 😊
Saadetkaan Haribo42 masallahhh darisi basima insallah daha benim cokk var o haftalara 29 haftadayiz bi