Ayselicious Arkadaşlar bu hafta kafam kalkmıyor iş yapasım yok yapmaya mecalim yok uyku hepten yok oldu uyuyorum ama ağrılardan dalamıyorum dalsam bile öyle saçma rüyalar görüyorum ki gerçek gibi Bu hafta doğum korkusu sardı beni böyle bi depresyondayım nasış doğum yapıcam diyorum sonra instagramda doğum videolarını izliyorum başlıyorum ağlamaya çok mutlu oluyorum depresyona girdim iyice var mı benim gibi olan ?
mf_ozturk Ayselicious sorma yaa şuan varya çıldırmak uzereyim. Bacaklarim feci şekilde uyusuyo ve beni uyutmuyo Uykuya dalsam da on on bes dk sonra uyaniyorum. Artık sinir bozucu olmaya basladi ama sabretmekten baska yapacak bisey yok🤦♀️😤
CerenAkbulut Ayselicious kendimi yazsam bu kadar olurdu. Doğum videoları açıp ağlamaya kadar aynıyız şuan.
Elifdddd Ayselicious benımde psıkolojım bozuldu karnımda bısey olucak dıye haftasına göre suyu az hareketlerıne dıkkat edıyorum bıde kasığım ağrıyor yururken oturuo kalkarken sızdede oluyormu
Ayselicious mf_ozturk geceleri benim için ızdırap oldu 1 haftadır düzenli uykum yok sürekli dön dön duruyorum sabır sabır inşallah son 59 gün 🤲🏻
mf_ozturk Ayselicious kesintisiz uyku denen şeyi ben zaten altıncı aydan sonra bilmiyorum😅 Ilk bes ayda kusmayla gecti. Anlicagin baya zor oldu benim icin. Dogumun kolay olmasini umut ediyorum bakalim😃
Ayselicious CerenAkbulut ama çok güzel şeyler var en son bengünün videosunu gördüm başladım ağlamaya zır zır 😁
Ayselicious Yagmur2020 yook ben öyle doğum videosu izleyemem kan tutar beni hani böyle romantik duygusal şarkılı güzel videolar anne bebek kavuşma anı videoları varya onlardan izliyorum
Ayselicious Elifdddd benimde çok yorulduğumda vajinamda ağrı oluyor yatakta dönerken falan ama öyle dayanılmayacak gibi değil