Gizemmali71 💙karnım taş gibi 💙alt tarafıma baskı fazlalaştı artık bazen oturup kalkarken sızlıyor 💙dışardan ne yaptığını nereye geçtiğini görebiliyorum 😂 Sizler ??
Senazencir Gizemmali71 ben yarın doktora gidicem karnım yumuşadı iki gündür hamile değilde göbekli bi kadın gibiyim en önemlisi de çok hareketli olan bebeğimin hareletleri dün geceden beri azaldı korkuyorum
Akfth Yoruldum... Ayni seyler kasilma gerilme aksam yatamamabu saat olmus uyuyamama Gucsuz ve halsiz hissediyorum dogunca da zor olucak uyku yok aglamak sanirim pskolojim bozuldu
Gizemmali71 Akfth yalnız değilsin ki hepimiz öyleyiz inan dün sabah 7 ydi hala uyuyamıyordum kanamam ve kasılmalarım var erken doğum riskim var bunlar bana da stres yapıyo ama iyi bakmazsan iyi görmezsin
Gizemmali71 Senazencir kaç haftalıksın Canım karnının yumuşak olması iyi bişey son haftalardaysan hareketi azalmasıda normal diye biliyorum ben
Senazencir Gizemmali71 34 olduk iyi biiey değil diye duydum bende endişeleniyoeum bide ilk hamileliğim olunca çok korkuyorum
LeylaCan Gizemmali71 erken doğum riskim var çatım çok ağrıyor her kasılmada korkuyorum yatıyorum sürekli bugun bunaldığımı hissettim giderek artıyor ama şükür tabi 🌸
Nilnill Arada gelen sancılar bel agrıları halimiz iyi degil pek. Doktor sancıların var dikkat et dedi bu çocuk erken gelecekmiş gibi geliyor🤦🏻♀️