Kubragun28 9 haftalık gebeyim fakat kanamam var 3 tane doktora gittim biri kanamaları sevmedigini biri ise düşük tehlikesi geçirdiğimi en son gittigim doktor ise kanamaların normal olduğunu soyledi progestan kullanmaya başladm bugun fakat tereddüt ediyorum vajinadan aldım. İlk hamileliğim 3 gündür kanamam devam ediyor ama aşırı bi şekilde değil adet kanı gibi ama pempe şekilde geliyor napmam gerekiyor bi fikri olan var mı?
Sultanemre Kubragun28 progestani kullanmaya devam er vajinadan da Al yat gerektiğincede kalkma bende senin gibi oldum çünkü
Gamzee21 Kubragun28 benimde 14 haftalıkken olmuştu plesantada kanama düşük tehlikem vardı, 2 ay boyunc yattım hiç kalkmadan düzeldi şükür. Kanama düşük tehlikesi demektir canım hiç kalkmdan yat derim ayaklarını havaya kaldır.. allaha emanet et 🤲🏻♥️
Alyna12 Kubragun28 benimde 10. Haftada oldu düşük tehlikesi oluyo canım çok dikkat etmen lazım ilaçları kullan güvendiğin doktora git ben hem hapını hem iğnesini kullandım şimdi 35. Haftadayız ama hiç o sıra yemek yapmaya bile kalkmadım bi tuvalete
Sirius92 Kubragun28 aynı haftada benimde oldu ve hastanede yattım ilk önce pembe başladı .Dusuk tehdidi denildi.Dinlen, kalkma ayağa. Progestani düzenli kullan. Çok geçmiş olsun. Benim kanama alanım hala kapanmadı kesenin yanında ay gibi. Allah bebeklerimizi sağ salim kucagimiza almak nasıp etsin.
Kubragun28 Bende yerimde hiç durmuyorum çok sağolun yardımcı olduğunuz için ayakta durdukça kanama geliyor dinlenince hafifliyor..
Gamzee21 Kubragun28 yerinde durmazsan bebeğini kaybedebilirsin, hiç kalkmadan yatman lazım sadece tuvalet ve yemek için kalk, bu ciddi bişey bebeğin için dikkat e kendine.. Sağlıkla kucağına alırsın umarım🤲🏻♥️
Kubragun28 Gamzee21 inşAllah canım şimdi ilk olduğu için yönlendiren kimsede yoktu doktorumda ilk baslarda kanamam olmadıgını bi sıkıntı yok dediginde kendıme guvendim sanırım herşeyi yapıyorum kendimi zorladım bilinçsizlikten oldu şimdi daha bi dikkatli olacağım kesin😇
Kubragun28 Hazelkrnz kimiside vajinadan daha etkili olduğunu söylüyor bugun kendi doktoruma soracağım.
Hazelkrnz Kubragun28 ben hastaneden dün çıktım ordaydım 1 hafta da yanımdaki hastanınsa kanaması var di doktor ona ağızdan al kanaman oldukça fitil etki etmez geri gelir demiş ordan kaldı aklımda canım
Konul_Nilay Kubragun28 kanama oluyosa hala iynesin ve ya ağlzdan al.kanama bitsin aynen progesterona devam et.ben öle ediyodum
Banu2626 Kubragun28 vajinadan alınma sebebi yan etkisinden uzak tutmak. Bende vajinadan günde 1 kez alıyordum. Bugun kanamam oldu mesela ağız yoluyla 2 tane sabah akşqm iç dedi. zaten fitil gibi kullandığımda yarısı dışarı akıyor ,kaşıntı yapıyor vs
Kubragun28 Konul_Nilay öyle yapıyorum canım bakalım sonuç ne olacak insan panikle napıcanı bilemiyor şimdi birde heyecan da var🤗
Kubragun28 Banu2626 doğrudur canım hiç bir fikrim yok cunku ilk oldugu için kendi doktorumda yoktu soramadım herkes farklı konusuyor cünkü bakıcam artık hangisi daha sağlıklıysa iyi gelcekse onu yapıcam artık