Tprkncr Merhaba Kasım anneleri. Malum günler kısalıyor hazırlıklar ufaktan hızlanıyor. Benim icin önemli sizler icin de fikir olabilecek bir konu. İsimli hastane cıkışı yaptırmak istiyorum bir cok sayfada cok pahalı. Tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum🤰💁♀️
Ozgu Tprkncr uniqon tr den yaptırmayı düşünüyorum ben de nasıldır bilmiyorum ama birkac sayfada gordum ve desenleri de beni cezbediyor sanirm yaptrcam🙈
Sebogelin Tprkncr uniqon.tr den yaptırdım ben. Burda da okudum çok yaptıran ve memnun olan vardı. Benim siparişim haftaya gelecek. 10lu hastane çıkışı180tl ye yaptırdım
Merve1091 Tprkncr minilola diye bir site var hem çok uygun hemde çok güzel geldi yastığını battaniyesini felan da aldım isimli çok tatlılar 😊
Gulsevm Tprkncr https://hizliresim.com/p5Nl1q ben kendim yaptim canim imkanin varsa kendin yap dışarıda gerçekten fiyatlar cok uçuk 😊 yarin da battaniyesini süsleyeceğim ınsallah
siineem İnstagramda minik_dukkanim sayfası var ben orda yaptırdım. Tulum şapka eldiven 45 tl penye battaniye 45 tl oraya bakın isterseniz
Ozgu Gozde01 desenlerini falan cok begeniyorm bn de hatta 2 set nevresim dusunuyorm hem park yatak hem d odasndaki yatak icin