Toprak34 Selam kizlar farkinda olmadan son kullanma tarihi 2 gun gecmiz gunluk sut tukettim acaba birsey olmus mudur? 😔
hohomoromu Toprak34 gıda zehirlenmesi besin zehirlesnmesi olur olursa zaten kusma olur muhakk bende olmustu besin zehirlenmesi kusma yaşadım geçti bi süre sonra bir şey olmadı
Toprak34 hohomoromu Deletedmom0043 Kusma yok da ishal var gibi nasil farketmedim ya icime dert oldu hep de dikkat ederim herseyin tarihine bu sefer gozumden kacti
Nisa01 Toprak34 canım bende dün icmisim tarihe bakarım normalde herhangi kusma falan bişi olmadı bende gorumcem hemşire ona sordum oda tarihi geçtikten 10gun sonra falan kullanır dedi ayarlamasini ona göre yapıyorlar Allah'ın izniyle bişi olmaz
Deletedmom0043 Toprak34 korkma bişey yoktur benim geçen aldığım tarihi geçmemiş süt bozuk çıktı ben hayattayım hala bebeğim de iyi korkma yani😅
Nisa01 Ayrıca tadı falan normaldi a101den almistim bu a101de hep bu sorun var sanırım çünkü forumada baktım birkaç arkadaşta yazmış öle
Toprak34 Nisa01 a101in yumurtalari da hep bozuk cikiyor ben oradan o tarz seyler almayi biraktim hic guvenim yok oraya
Toprak34 Deletedmom0043 zaten onemli olan bebek onun icin endiselendim ben koca kadin ne olcak bana 😊
Deletedmom2224 Toprak34 Ama tadında bir sıkıntı farketmediyseniz daha bozulmamıştır. Genelde son tüketim tarihinden baya sonra bozulur süt ve yoğurt tarzı ürünler
Nisa01 Toprak34 bende korkmuştum hemen arayıp sordum bişi olmaz dedi zaten tadı kokusu normaldi Allah'ın izniyle bişi olmaz canim
Nisa01 Toprak34 bende pınarın sütü indirimdeydi alayım dedim keskede almasaymisim ama işte içtik bikere Rabbim korur.normaldede hep bakarım tarihlere
Deletedmom0043 Toprak34 yani bundan sonra dikkat et kokusundan tadında Bi değişiklik hissetmesiysen ve iyi kaynattıysan problem olmaz yinede kusarsan ve ishalin çok olursa direk doktora git. Gece yatmadan bir kase yoğurda biraz nişasta karıştırıp ye iyi gelecektir
ebztepe Toprak34 son kullanma tarihi geçtikten sonra bir süre daha kullanılabilir diye biliyorum. belirti yoksa korkmayın Allahın izniyle sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu😘
Toprak34 Deletedmom2224 nesquik katmistim sute o yuzden anlamadim :( ama ins Allahin izniyle birsey olmazmis arkadaslar oyle dediler 🌸