emine02 Pnrms bizim bebek daha 5 haftalık kız ve erkek ismimiz hazır Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin cinsiyet önemli değil 😀😀😀
Ceylin Deniz14 bende hep oglum barlas diye sesleniyordum erkek istiyordum ve hissediyordum. Ta ki kiz oldugunu ogrenene kadar 😁 kizim ceylinimi bekliyorum simdi
Gulo Belis , zümre , beril , medina bunlar kiz isimlerim erkek berke , talha , bartu , mirzal , mirazam , mirac 🙂
Kurtum baharclk yok güzelim kuranda geçen isim koymak şart değil. Hatta sırf kuran da geçiyor diye oğluna kabil koymuş biri kabil ilk katil in adı konulmaz. Ya da kezban yalancı demek. Kimisi güzel diye cenk koyar savaş koyar bunlar günah çünkü birlik bozucu isimler. Ama şöyle bi güzellik var isimlerde misal biri kızının adını aişe koyarsa aişe validemiz yarın ahirette sırf adı aişe diye kızımıza şefaat edecek ya da oğlumuzun adı mahmud diye mahmudda peygamber efendimizin sav isimlerinden biri. Peygamberimiz sav isimlerinden dolayı ona şefaat edicek böyle bi şefaat hakkı olacak sırf isminden sebep. Böyle bi güzellik varken neden ben gidip lale koyayım ki lale gelip şefaat edemeyecek nasılsa anlatabildim mi. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
baharclk Kurtum Anladm tercih meselesi yani onları koymadk diyede yanlş yolda değiliz sonuç olarak. Farklo şekilde yüklenildide melisa çiçek ismi konulamaz falan. Sanki sadece o isimleri koymak zorundaymışız gibi bende öyle düşündm. İsteyen onları isteyen kendi istediğini koyar. Onları koyarsa o kişiler şefaat eder o ayrı mesele.
lkayRazgatLolu Kurtum peki bişey sorucam eşim rüzgar istiyor ve ben hiç istemiyorum resmen kavga konusu asla kabul etmiyor başka isim. Bende iki isim istemiyorum kulağına yusuf okusak nüfusta rüzgar yazsa ne olur?