Kurtum Ne münasebet canım niye anlamı kötü isim koyayım çocuğuma heö anlamı kötü isimmi var. Anlamsız isim o bahsettiklerm işte liya luya erkeklere pamir pars ismini koyanlar var anlamsız değilmi. Melisa öykü mü size anlamsız geldi??? Ben anlamı güzel isim koyulmasın demedim anlamına bakılabilir ama sadece anlamı güzel diyede kulağa hoş gelmeyen bi isim konmaz. Ayrıca eylül isminde de kötü bieşy olduğunu düşünmüyorm. Çok manasız şekilde eleştirdiniz yanlış anlamışsınız. Benim tercihim sırf anlamına bakıp isim koymam. Bu kadar. Koyan olabilir. Benim adım bahar birisi bana seslenirken ismimin anlamını düşünmüyorum eminim seslenen kişide düşünmüyordur... Bahar denilip geçiliyor. Bende birine seslenirken seda derken merve derken anlamını hiç düşünmedm açıkçası şu hayat telaşında oturup onu mı düşünücez her seslendiğimizin anlamını çıkarsak ohoo. He bazıları vardır kuranda geçer diye koyar sahabe ismi diye koyar vs. bunlardan bahsetmedm ben. Mesela pamir ismi bana çok anlamsız geliyo ya. Bunlardan bahsettim. Yeni nesil isimlerden bahsettim. Siz allah katına girdiniz. Ben zatn allah katında konulması gereken şekilden bahsetmedim, yeni nesil dedim adı üstnde.