Kaderylmz bi zararı oldugunu bilmiyorum bende cok ciğnerim genelde koca karılar hurafeler derler bebek cok mu ağlarmıs bise yaparmıs hatırlamıyorum😀
Kaderylmz bende bütün gün midem bulanıyo diye çiğniyorum ama benım annemde bebek boklu olucak dıyor hiç alakası yokk 😂😂😂
    Kaderylmz valla canım bende hamileliğimi öğrendiğim gün sigarayı bıraktım sigarasızlıkta sakız çok iyi geliyor ağzımdan eksilmiyor banada boklu diyorlarda ben böyle şeylere inanmıyorum çiğnemeye devam ediyorum çok saçma bence tek kötü yanı ben ağzımdan eksik etmediğim için çok acıkıyorum o kadar 😊
    Ecrinimm ben oğlumda çiğnemedim adam boklu oldu sidikçi oldu daha 1.5 yaşında marifetleri diz boyu 😂😂 şimdide bezini çıkarıyo 😂😂
    Kaderylmz ya ahahahah bebeğin boklu olur çok iyiymiş. Bebek bu boksuz olur mu saat başı çıkarıyorlar zaten yavrular😂💩
    Kaç gündür öyle bir çiğniyorum ki şappur şuppur 😂
    Kaderylmz bebeğin boklu olur diyecek de bende ona b*kumla gülmeyecem. 😂 inanılır bişe olmadığı çok açık
    Kaderylmz yengeniz bunu makale olarak sunmalı ki hamileyken sakız çiğneyip sonra Bebeğim tuvalete yetişemedi diye üzülen anneler faydalansın bu bilgi yok olmamalı 😅
    Kaderylmz güldür güldür de şevket hoca due bi karekter vardı ona sorulan saçma sorular kadar saçma sennde sorun
    Simos44 bende diyorum kızım neden böyle bak hep sakızdanmış 😂😂
    Şekersiz sakızlar sindirimi kolaylaştırıyor dişleri temizlemede de az da olsa etkisi var. Özellikle dişleri fırçalayamayacak durumda olduğunuzda. Ancak şekerli aromalı sakızlara dikkat etmek gerekiyor içeriğindeki aspartam vs. açısından.