Bonjovi1903 Arkadaslar Milyon Cesidi olan bebek arabasi modelleri arasindan tavsiyeleriniz yahutta yapacaginiz tercih ne olacak?
Seda_123 Bonjovi1903 Valla aklım travellerdeydi hep magazada görünce vazgeçtim o ne büyüklük yaa ben nasıl taşıcam resmen eziyet olur e bebekte joie muze xl var karar verdim ondan alıcam 900 lira
Asknp Bugun stokke baktık pahalı ama şık doona gibi küçük bir şey mi alsak stokke mi alsak bilemedik ben yoruldum valla artık bu kararsızlıktan yoyko da fotoğraflarda şık duruyor 🤦🏼♀️ valla ben burada durayım bekleyeyim tavsiyeleri 😁
Merveonay Bonjovi1903 biz e bebekten baby Plus canyon aldık canım travel sistem 899,00 linki bırakıyorum . Yorumlar güzel ve gittim gördüm güzel ve sağlam duruyor inşallah sorun yaratmaZ 😍 https://cdn.e-bebek.com/www.ebebek/i/p/300/02/mBYP-244002_1.jpg
Bonjovi1903 Valla bence en buyuk dertlerden bir su araba mevzusu 🤦🏻♀️ herkesin yorumunu dikkate alarak hepsini incelemeye alacagim bende, tesekkur ederim, hem cok ucmadan fiyat olarak hem de kullanisli modelde yeni alacaklara (bize) yol gosterin 😅 ortak bir karar verip hepimiz ayni marka alip paket indirimi yaptiralim hatta 😅