Sariya Merhaba anneler. 6+5haftalik hamileyim elimi karnimin altina koydugumda sanki bebegimin kalp atisini hissediyorum amma tansiyon cihazi ile duyamiyorum🙄 bazilariniza sacma gelebilir ama ilk bebegimi kaybetdim bu bebegimin de dusme riski var nolur yardimci olun bana🙏🏻
Superfreshlerim Sariya o damardır canım vajinal ultrasonla bile anca duyuluyor, steteskopla şuan duyamazsın ilerleyen haftalarda duyabilirsin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Linesarye Sariya hayır canım bebegin kalp atışları öyle elini koyarak hicbir zaman duyulamaz hele ki okadr kucukken..
Esesen Sariya o karından geçen damar canım şimdi daha çok kan pompaladığından tık tık atar kuvvetli hepimizin öyle oldu ve olmaya devam ediyor 🤭😊
Esesen Sariya tansiyon aleti ile zaten bebeğin kalp atışını duyamazsın canım ileriki 5. Ayda falan ebelerin özel steteskopu var onla dinliyorlar.
Sinem0070 Canim Gecmis olsun ama böyle birseyin 6 haftada duyulması imkansız ultrasonda bile 8nci 9ncu haftadan sonra dinletiliyor! Rabbim yavrunu sana bağışlasın
Superfreshlerim Sariya canım benim hiç olmadı, göğüs hassasiyetimde yok bende çok korktum niye yok diye ama herkeste farklı şeyler oluyor normal korkma
Bsralsn Sariya hayır ya yanlış anlama inşallah sağ salim kucağına alırsın biz kendi aramızda konuştuk seninle alakalı değil. Ama hissettiğin bebek değil parmak ucundaki nabızın ilk gebelikse muhtemelen 20-24 haftaya kadar hissedemeyebilirsin 🌸