Hikmethanim_07 Kızlar göğüste süt olduğu anlaşilır mı 1 gün sonra sezeryanim ağırlasır mı mesela gögüsler merak ettim
Damla01 Hikmethanim_07 Benim sezeryandan 3 gun sonra gelmisti. Bebek doymayinca hic durmuyor zaten. Ben mememi cok yordum gelsin diye aman diyim sen yorma.
Goksinismail Hikmethanim_07 bende sezeryan doğum yaptım canım. Doğumdan önce sarı sarı geliyordu zaten. Doğumdan sonra da ilk gün öyle geldi amw biraz daha fazlaydi sonraki gün tas gibi oldu kensi kendine akıyordu. Bende sayarak rahatliyodum
Hikmethanim_07 @Damla01#575914937.haftadan itibaren gelmeye başladı az az bende acaba doğumdan hemen sonra da gelirmi hemen bebeğimin mamaya düsmesini de istemiyorum
Hzlhakko Hikmethanim_07 kafana takma canım bazılarının hemen geliyor gelmeyen olursada süt sağma makinası falan bir şekilde getiriyor hatta çok memnun olanlar var eczanede süt artırıcı humana Rezene çayı falanda var kesin bir çözüm bulursun ☺️☺️
Esraesrasoner Gulsahf arkadaşımın süt gelmedi sonra mama verdiler sonra annesini emmek istemedi uğraşmadi hiç memeden süt çekmek için
Damla01 Taneminci Ediyor. Hatta ikisini ayni anda goturuyorum. Ilk zamanlar sut gelmesedde agzina verdim. Unutturmadim memeyi.