Melisa44 iki kere spinal anestexiyle dogumum oldu
Ben pijamayla rahat ettim tesetturluyum diye ama buyuk aldim pijamayi normalde m de alsam olirdu ama xl aldim rahat etmek icin
Ameliyattan cikinca ped ama buyuk ve kalindi bayaga bebek bezi gibi hastane takmisti onu ayaga kalkinca ben normal pedle devam ettim yetti bana
Bi kac gun oncesinden hosaf felan icmeye baslayabilirsin sut icin son aksam ilik suyla goguslerine masaj yapabilirsin bol bol su icmeye dikkat et
Hemsireler dogumdan sonra gelip ayaga kaldirdiklarinda yere bakarak yurume karsiya bak hep sonrasindada devamli gez mumkun oldugu kadar yuru hep ne kadar yurursen o kadar cabuk toparlarsin
Bebegini hep emzir ilk bi kac gun yapisik gibi olun hatta oyle 2 saat felan bekleme hep emzir ne kaar emzirirsen o kadar iyi olur ilk bi kac gun sarilik olmasin en azindan sonrasinda sutun geldiginde 2 saatte bi emzirsende yeter
Ameliyat yerim yapistirmaydi hic sikinti yasamadim 1 haftaya toparlandim 4. gununde bebegim kucagimda saglik ocagina bile gittim mesela kimseye kulak asma yok soyle yok boyle laf eden cok olacaktir mutlaka etrafinda sozune bilgisine guvendigin biri olsun yeter onu dinle ona sor herseyi mesela (allaha sukur iki kizimdada annem vardi yanimda ) baska sormak istedigin bisey varsa yardimci olurummm....😊😊
Sag saglim kucagina alirsin insallah