Happymamizmir daha önceden panik atak ve anksiyete tedavisi gördüm ama hamilelikte biraz daha azaldı ciddi anlamda iyileşme görüyorum önceden yaşadıklarımı daha da azaldı☺️ Ara arada olsa ufak sıkılma kaygı durumlarını yaşıyorum Bebeği be derece etkiliyorumdur Benim gibi yaşayan var mı aranızda daha 7. Haftadayız
Muallimehanim Happymamizmir Bende 2 sene önce anksiyete tedavisi görmüştüm 6 ay ilaç kullanmıştım. İnsan zamanla kendini telkin etmeyi öğreniyor. 32. Haftamdayım şükür sıkıntılı dönemler yaşamadım. Arada bunalmalar oldu tabiki ama Rabbim yardım etti çok şükür
Happymamizmir Muallimehanim ne güzel ☺️ Maşallah diyelim 💫 Ben yalnız kalmayı sevmiyorum, evde dışarda hep yanımda birileri olcak bunu çözersem güzel olucak 🙏🏻 Halbuki bulantılarımda yok şükür inanılmaz kötüde değilim
Kdzeregli Benim de anksiyete problemim vardı bebek düşünmeden önce tavsiye üzerine hacamat yaptırdım 4 ay oldu çok şükür hiç tekrarlamadı. Bu lanet hastalığı atlattım artık bebek düşünüyoruz Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Doğumunuzdan sonra tekrar yaşarsanız bu konunun ehli birine yaptırmanızı tavsiye ederim. Şifalar diliyorum