Brc06 Hanımlar doğum iznimin başlamasına 3 hafta kaldı. 5+5+5 şeklinde rapor alabilir miyim acaba aile hekimliğinden. Yani yasal mı
Superfreshlerim Brc06 canım kendi doktorun vermez mi? Benimde sıkıntılı bir gebeliğim var yatıyorum, doktorumdan rapor alıyorum
Bahar2 Brc06 eğer riskli Doğum varsa sana 20 günlük heyet raporu yazsınlar 5+5 uğraşmak hastaneye git gel daha zor değil mi ?
SevdaLinkaaa Ben doğum sonrası için 10 günlük alacağım,ilk dönemi kapatabilmek için,onu da kendi doktorum verecek . 5+5 şeklinde ... Aile hekimlikleri çok zor veriyor,hasta halimle yalvar yakar zor almıştım .
Brc06 SevdaLinkaaa valla ben gerçekten rahatsızım yani erken doğum riskim var. Yatıyorum sürekli. Sadece hafta kapatmak için değil yani. Umarım verir
Brc06 Superfreshlerim uzak diye gitmek istemiyorum, ama aile hekimi vermezse mecbur giderim artık. Asıl sorunum 5 5 5 şeklinde alınabiliyor mu? Yoksa 10+ 10 mu olmak zorunda. Prosedürü tam bilmiyorum
Superfreshlerim Brc06 aile hekiminden 5 gün olarak alabiliyorsunuz, tek hekim en fazla bir defada 10 gün yazabiliyor, 5+5+5 olarak alabilirsiniz
Brc06 Bahar2 hakkımı kullanmak istemiyorum. Doğum her an olabilir, bekleyedebilir diye. Doğumdan sonra daha çok lazım olur