Cansutgy91 Kızlar 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım kese bebek gözükmemişti bu ay tekrar hamile kaldığımı öğrendim..eşimle cinsel ilişkiye girdik bebek daha 4 haftalık sizce zarar vermiş olabilir miyim vijdan yapıyorum.. dua ettim Allah’a bişey olmasın tekrar diye böyle bişey yaşayan oldu mu bebeğime tekrar bişey olur mu :(((
Ebrukrtp Cansutgy91 ben 4.ayıma girdim ilk 3 ay zaten olmadı öyle bir şey ama ne olur ne olmaz ben yine de düşünmüyorum çünkü benimde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı tedirgin oluyorum
Aslihanyapici Cansutgy91 benim de şuanki hamileliğim kimyasal gebelik sonrasında oldu şuan 38 haftalık hamileyim vicdan yapıp kendine stres yaratma asıl o zarar bebeğe 👍🏻
Rabiaa05 Yok canim olmaz sanmiyorum ama yinede ilk uc ay bekleyin derim. Bende kimyasal gebelikten 4 ay sonra hamile kalmistim doktorum birsey demedi ama ilk uc ay yapmamistik. Ama istersen doktoruna danis bi.
Cansutgy91 Ebrukrtp benim kürtaj olmamıştı ama yine de insan korkuyo inşallah bi zarar vermedik ona :(
Rabiaa05 Cansutgy91 bosuna bebegide uzuyosun orda 😁 bi dakine doktora gttiginde sor mutlaka iliskiye girme konusunu doktorun yönlendirir seni zaten