Bsrozsamli Kızlar ayıptır söylemesi ishal olmuşum ve kasıklarım da da ağrım var. Doğal yollarla çözümünüz var mı? Bu arada düşük riskim var devamlı yatıyorum bi ilgisi var mıdır?
azizeguneyy Bsrozsamli devamlı yattığın içindir kuzum endişe etme inşallah bir şey olma Allahın izniyle 😇
TugbaOlcay Bsrozsamli Canım salgın var. Evde baş edemezsin. Hem sıvı kaybın çok olur. Hem de ishal erken doğumu tetikliyor. Acile git serum taktır. Kendi doktorunu da durumdan haberdar et mutlaka. Ben de 4 gündür ishalim. Nst de sancılarım arttı. Doktorum bebek beklenenden erken gelebilir dedi. Allahtan biz yarın 38+0 oluyoruz. Gelse de sorun değil.
CanNurdan Bsrozsamli salgın varmış ben de ishalim 😔 hamilelere sadece lınex bakso kapsül veriyorlar ben onu içiyorum
Bsrozsamli TugbaOlcay ayy sanada çok geçmiş olsun canım. Aslında evden dışarı da çıkmıyorum işte bi şekilde bulaştı, telaş yaptım şimdi doktoruma haber edeyim en iyisi. Bizde 19 haftalığız
Asporcee TugbaOlcay nasıl yani ishal erken doğumumu tetikliyor 😔 Ben iki haftadır sürekli ishalim kontrolüm haftaya 33+1 deyim şuan
Bsrozsamli CanNurdan evde doğal çözümlerle denemek istedim ilk önceliğim, zaman gebelikte bir dünya ilaç kullanıyorum
Bsrozsamli Busraae patates haşlama yedim ama muzu da deniyeyim. İlerlemesine korkuyorum, direk serum taktırmakta var aslında kafamda
Bsrozsamli Lale00 su içemiyorum malesef 😔 günde en fazla 3 4 bardak falan anca. Ama muzu ve leblebiyi deniycem çok teşekkür ederim ☺️
Bsrozsamli CanNurdan doğal olarak geçsin diye düşünmüştüm ama aklımda direk serum taktırmakta var açıkcası
Poncikveannesi Ayy bende bende patates haşladım şimdi bol da su içmeye çalışıyorum folik asitmi yapıyo acaba bunu diye düşünüyodum 🙄
Nilay35 Bsrozsamli cnm gazoz ivine bitane ya aspirin yada bebe aapirini aninda kesio mutlaka tavsiye ederm
NeverTooLate Bsrozsamli geçmiş olsun.Haşlanmış patates,yoğurda bir kaşık nişasta koymak, soğuk şerbet,bir çay kaşığı kuru kahve, muz.Benim bildiğim doğal yöntemler bunlar umarım işinize yarar.
CanNurdan Bsrozsamli yani su kaybetmemeniz lazım doğal oluşan bir İshal değil 😔 çok ağrım vardı benim ağlıyordum sıtma mide bulantısı da cabası o serumun hiç zararı olmaz rahat uyku uyursunuz ❤️
CanNurdan Bsrozsamli bir de evde muz falan da yiyorum geçsin diye sürekli tekrarlıyor ilaç içmeme rağmen
Buseeeeee Patates haşla canim birde yoğurt bende cok oluyordum senin haftalarında şimdi kan hapı vitamin hapları kabız yapıyor 😔 bana doktorum ishal olma kabızca olma diyordu doğumu tetikliyor diye ev yoğurdu patates hemen kesiyor .
Bsrozsamli Buseeeeee kolay gebelik yoo sanırım, biri bitiyor biri başlıyor yinede şükür bunada 🙏 patates yedim umarım kısa zamanda geçer, sanada geçmiş olsun canım benim