Zeynepzgi Selam kızlar bi aşı varmış tetonoz aşısı yaptıran varmı 21 inci haftadayım yaptırmam gerekiyor mu bide çok ağrı yapıyo falan diyorlar doğru ku acaba?
Zhram Zeynepzgi ben 19. Haftadayken yaptırdım bence yaptırman gerekiyor bende bi iki gün kolumda ağrı oldu sonra geçti ☺
ZeynepKr Zeynepzgi zaten saglık ocaği size tarih verıyor aşi için 2 defa vurundum ben hiç acimadi sonrasinda acir vs dediler hiç acı cekmedim yukardan vuruldugunda cok acımadiğini biliyorum
elfkn35 Zeynepzgi Aile hekimliğine bildirdiğinde kan alıyorlar bir tüp ve boy kilo falan kaydını açıyor takibin başlıyor.. ben gidip haber verdim kan verdim takibin bizde başladı biz seni vakti gelince çağırcaz dedi..
Zeynepzgi İşte banada biri bu hafta dediler biride 1 ay sonra olacakmış galiba ama bnm iğneye karşı aşırı korkum var o yüzden sorıyum dedim 😊😊ama mecbur dayancam artık
Thesra Zeynepzgi Canım benim doktorum bana yaptırmamı söyledi bende yaptırmadım bence doktoruna danışmanı öneririm öncelikle agrısına gelince herkeste bir olmuyo kiminde agrı olur kiminde olmaz tamamen senin vücuduna bağlı ☺☺
Zeynepzgi Ama yaptırmak mecburi falan diyo bnde o yüzden yaptırayım diyorum ama işte ah şu korkular 😊😊