SevincSaracc Detaylı ultrason için özülkü tıp merkezine yönlendirdi doktorum nerde olduğunu bilen var mı ve ücreti hakkında bilgisi olan
Ask_H SevincSaracc hangi doktora gidiyorsun canım birde özülkü tıp merkezinde hangi doktoru önerdi detaylı ultrason için
SevincSaracc Ask_H sekretere mesaj atmıştım bugun nasıl olacak siz yapıyor musunuz vs konuşmak için oda özülkü tıp MR. Yönlendiriyoruz dedi doktor bilgisi vermedi yarın arıcam ayrıntılı öğrenmek için
Sedaseriner SevincSaracc canim 1 ay önce yaptırdım. Özel adana hastanesinde Erkan yasdimana kontrollerime gidiyorum. Sekreter randevu almıştı bana. Ama şimdi sonuclara baktim Alpay fevzi ertan adinda doktor yapmis
SevincSaracc Sedaseriner canım bi de marsa da yaptırabilirsin dedi doktorum Mars’a bu konu hakkında nasıl güvenilir mi
Mavispembis1_ Sedaseriner merhaba acaba ne kadar süre inceledi. Sizi bilgilendirdi mi memnun kaldınız mı detaylı ultrasondan ?
Sedaseriner SevincSaracc evet hemen veriyor zaten bi sıkıntı olup olmadigini da söylüyor. Marsa ya hiç gitmedim fazla bilgim yok
Aselpy Mavispembis1_ kesinlikle epc Hastanesi Mir Ali beye gitmelisin ben çok memnun kaldım çok konuşkan sempatik bir doktor bütün akrabalarımı yönlendirdim
Sedaseriner Aslinda cokda memnun kaldim diyemem. Cok kısa sürdü doktor hic bi sekilde sennle konuşmuyor. Biz bi sıkıntı var mi diye sormasak söylemecekti . Makine bozuk diyip fotograf bile vermedi. Maddi yönden bi sıkıntınız yoksa daha iyi yerlere gidebilirsiniz. Bnde gidebilirdim ama böyle olacağını bilmiyordum.
Aselpy Mavispembis1_ ben 250 tl verdim ama kesinlikle değer akrabalarımdan ikisine bebeğin engelli alalım dediler direkt Mir Ali beye gittiler bebeği evire çevire inceliyor parmak uçlarına kadar gösterdi arayıp fiyat bilgisi alın