hndgkct Kızlar reglme tam 14 gün var ama acayip derece de karnım ağrıyor kaşıklarım agrıyor çok garip hissediyorum kendimi erkenden bu şekilde karşılaşan var mı acaba ?
Melektrk hndgkct canım düzenli hasta oluyorsan hamile olman imkansız ama adetinin ilk gününden say 14. Gündü galiba o gün yumurtlama günün belki yumurtan çatlıyordur bende yumurta çatlatma iğnesi vurulduğum zaman aynı ağrım oluyordu
35ilknur35 hndgkct Canım valla 14 gün önce değil de hamile kaldığım ay 8 gün önceden kasıklarımda ağrılar oluşmuştu bende her an oldum olcam sandım yani belli olmuyor kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım
Balzamin hndgkct benim de arada sol kasığıma girip çıkan bir ağrı oluyordu. O zaman yumurtlama mı yerleşme mi karar verememiştim.
hndgkct baltacirahsan 26 28 gün arasında değişiyor bende anlayamadım evet çok erken saçma geldi bana da ama inanın çok garip karnım kasıklarım acaba diyorum adetim biter bitmez mi hamile kaldım eğer öyle bir durumum varsa bazı kişiler de öyle de oluyormuş 🤷♀️
Meryemhuseyin Bence yumurtlama dönemindır.bebek düşünüyorsanız değerlendirin bence 😊.bende de öyle olyurdu yumurtlama dönemimde kasık ve bel ağrısı