edablbl Sağlık ocaklarındaki ebelerden iyi birine rastgeldiyseniz şanslısınız aynen bizim gibi💕 Sağlık ocaklarında yapılan gebe takip gününden birinde önce doktor(kadın dogum) kontrolüm var diye sadece tahlillerimi almaya gitmiştim. Gitmişken tansiyonunada bakalm diyen canım hemşiremle cıktı herşey ortaya. Tansiyonumu ölçtügünde 16:10 cıktı hava sıcak dinlen tekrar ölçelim diyerek tam 3 4 kez tansiyon ölçtük ama asla düşmüyordu. Bebegin kalp atışlarınada bakıldı. Kalbi oldugundan dahada hızlı atıyor hemen doktorunla görüşmelisin dediğinde ben hala doğurucağımdan habersizdim. Sağlık ocagından çıkıp doktorumu aradıgımda hemen hastaneye gelmem gerektigini söyledi. Eşimi aramamla solugu hastanede aldık. Daha sonra doktor genel kontrolleri yaptıgında bebegin durmunun iyi oldugunu fakat tansiyonumun hala yüksek oldugunu söyledi. Bu gece müşade altında kalıp daha sonra değerlendirelm diye konuştuk ve o gece hastaneye yatışım yapıldı. Bir gece boyunca her yarım saatte bir tansiyonum ölçüldü fakat asla düşmedi 3 dil altı haptan sonra bile. Sabah doktorum yanıma geldiğinde biraz daha müşade altında kalıp değerlendirmek istedi. Daha sonra odaya hemşire gelip hala tansiyonumun düşmedigini söyleyince doktorum odaya acil giriş yapıp daha hiç birşey yememem gerektiğini heran herşeyin olabileceğini söylediğinde sanırm artık doguruyorum dedim 💕😂 Saat öğlen 12 olduğunda öğlen 2 gbi beni ameliyata alacağını söyledi ve acilen hazırlıklara başladık. Tam 2 saat içinde hazır olmayan bebek doğum çantam bile hazırlanıp hastaneye getirdik. Saat 2 oldu ve ameliyata alındım. Ama bir terslik var cnku bebegm 35 haftalk heran hersey olabilirdi. 2 de doğuma girdiğimde ilk önce ağlamazsa korkmalımıyıö diye sordum. Doktorum merak etme ağlar hiç canını sıkma demişti ondan tam 15 dakıka sonra benm küçük kızım ağlayarak yanağıma değdi ve o an zaman dursun istedim. Herşeyin boş olduğunu anladım. Planların bile boşa yapıldığını, yaşamak için sadece kısacık bir ömrümüz olduğunu. Şimdi bunları 2 günlük anne yogun bakım kapısında bebeğini emzirmek için saati beklerken yazıyorum. 👶🏻
Humakusu edablbl rabbim sağlıcakla bebişinle evinize döneceğiniz günleri de göstersin canım sana ❤️🙏🏻
GuelGltkn edablbl Allah bagislasin canim tez zamanda alir yavrunu da eve gidersin insallah . benim de erken dogum riskim var hastaned yatiyorum 11 gündür suan 35+3 oldum insallah 36 haftalari geceriz diye umuyorum 🌸
Esilaninannesi0904 Rabbim saglıkla bebegın le evinize gitmeyi nasip etsin inşallah canım rabbim evlatlarımızı korusun inş
sozer1 edablbl allah analı babalı büyütsün tez zamanda bebeğinizle kavuşun inşallah ❤️ Kaç kilo doğdu ve kuvöze alma sebepleri neymiş solunumla alakalamı