Seymasezer Sclkcak banada sağlık ocağı gün verdi o aşı için bildirim gelsin diye yazıyorum bende tereddütte kaldım
Nur___ Sclkcak ben iki dozu da yaptırdım, 3.doğum sonrasında yapılıyor da neden tereddüt ediyorsunuz yaptırmaya
rukiye-02 Sclkcak ben yaptırdım ama bişey diyemem size 🙄 ama şeker yüklenmesini bi daha hamile olursam asla yaptırmam
ZAsk Sclkcak Bence yaptırmalısınız. Hem vajinal hem sezeryan doğumda kesi ve dikiş olabiliyor bu nedenle doktorlar öneriyor. ☺️
Sclkcak Seymasezer tetenos bebeğe zarar veriyor diye okumuştum bir yerde o yüzden tereddüt de kalıyorum
Humakusu Sclkcak tabiki yaptırmalısınız olası bir sezaryen yada normal doğumda epizyo gerekirse enfeksiyon riskini ortadan kaldırıyor sakın riske atmayın
Sclkcak Aysenur29 Aşılar hakkında bilinmeyenler diye bir sayfa var, İnstagram hesabınız varsa oradan bakabilirsiniz.
Gamzelianne1453 Sclkcak tabiki yaptirmalisiniz bebeginizi ve sizi enfeksyonlardan olasi sorunlardan korucak bi igne bu
Z_ela Sclkcak doktorların önerdiği bir şeyi instagramda kimin açtığı neyin nesi kimin fesi olmayan bir hesap yüzünden yok mu sayacaksınız cidden çok enteresan
Skn23 Sclkcak canım olası bi sezeryan da makastan tetenoz olunabiliyormuş . Yani iğnenin hiç bir zararı yok. Herkes oluyor olunmalı yani. Ben 1. Dozumu oldum bu hafta 2. Olucam .
Sclkcak Z_ela hayır tabiki öyle bir niyet içerisinde değilim. Ama okuyunca insan ister istemez etkileniyor ben aşılar hakkında araştırma yapamaya devam ediyorum.