Muge_Ert rutin olarak batıkent ümit hastanesinee gidiyordum gebeliğim de orada takip ediliyordu. 10. Haftada kanama şikayetiyle gittim cumartesi akşamüstü falandı. Acilde ilk olarak kanamam 1 pedi doldurmadığı için ultrason ile bakmadılar. Bebek için endişeliyim desem de bebeğin kalp atışı vs asla bakmadılar ultrasonda. Acilde ne olduğunu bilmediğim bir sakinleştirici serum verdiler bu sırada erkek bir hemşire damar yolumu bulamadığı için tansiyon yerlerde ve baygınlık yaşadım elim mahvoldu . hastane vaadlerindeb biri olan acil durumda doktorunuz aranacak gelecek durumu bende gerçekleşmedi. Hatta doktor aslında o an hastanedeymiş ama lutüf edip de gelmedi. Yanıma başka bir kadın doğumcu geldi.bana böbrek taşı düşürdüğümü söyledi. Tabiki inanmadım çok saçmaydı. Doktora yalvar yakar ultrasonla baktırdım ve doktor kesesi olan kalp atışı olan 10 haftalık bebeği rahimde bulamadı :)) Hamile olduğuma anlam veremedi . Bu kısım ayrı bir durum zaten. Sonra kendi odama çıkalım birde orda bakayım dedi ve bebeği buldu.dediği cümle şu "bebek ölü diyemem yaşıyor da diyemem , ama sen bugun hastaneye yat pazartesi günü seni kürtaj yapalım " bu cümlede ki hayretimi size anlatamam.ölü demiyor yaşıyor demiyor ama kürtaj öneriyor. Eşim ve annem de yanımda hayretler içinde kalmıştık. Başka hastaneye gitmek istedim hemen. Şehir hast kadın acili var dediler. Kapıdan çıkarken vezneye gittik ödeme yapmak için. Acil gittiğimizden dolayı para almadılar. Aslında herşey burda aydınlandı. Doktorum bebeğin ölü olduğunu bildiği halde beni pazartesi kürtaj yapacaktı çünkü o zaman muayene ve operasyon ücreti alacaktı. Acil gelen hastaya müdahaleden para alamayacaktı üstelik devamlı gittiğim bir hastane.ve bebek aslında 10 değil 8 haftalık görünüyor içeride 2 hafta ölü kalmış ve enfeksiyon yapmış içeride.bana zarar vermeye başlamış Neyse şehir hastanesinde geldik hemen ultrasonda bakıp kalp atışı durmuş kanama başlamış zaten 2 haftada ölü kaldığı için beni kurtarmak maksatlı acil kürtaj olman gerek dediler ve kürtaj oldum.hikayem böyle