elmdmr kızlar benim bi kaybım oldu 10 ay önce 5 aylık erken doğumla kaybettim bebeğimi 6 ay korunduk 4 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetim bugünle beraber 2 gün geçikti 30 günde bir olurum hiç aksamazdı günü gününe olurdum bugün test yaptım ama negatif çıkmadı ikinci çizgi ve sol kasığımda ağrı var çok hafif bacağımada vuruyor ve mide bulantım oluyo ara ara sizce hamile olma şansım varmı bu ayy 😔😔 Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda🥰
Minedemir15 elmdmr bnmde 2 gün gecikmişti çıktı inş hamilesindir cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sinemksk elmdmr çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin daha önceki doğumunuz normalmi sezeryanmı oldu eğer sezeryan olduysa bi yıla yakın gebe kalmak zor oluyomuş o yüzden soruyorum
Durusare Aynılarını bende yaşadım canım veshalı soy kasığım şiddetli ağrıyor ara ara bugün test yaptırdım hamileyim ama benim idrar testindede çıktı adetim 2 gün geçti
elmdmr Durusare Ayy hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin.. inşallah benimde vardırr çok umutluyum çünkü hiç gecikmem olmazdı
Nursubasi Minedemir15 canım kanda adete kaç gün kala baktırdın birde sonuc tam olarak ne cıkmıstı kanda
Dlktpl elmdmr bende 20 haftaşık kaybettom 36 gundur adet gelmıyor kanda negayıf buay herkesın adetı gecıktı