1PrensAnnesi zlemYeilyeniceTop acile gidin ebeler hemen bakar düşük önleyici iğne yaparlar duruma göre. Sizde çok ayağa kalkmayın ve yüksekte tutun ayaklarınızı
zlemYeilyeniceTop Handeaslan39 çok sağol ilaç verdi antibiyotik ve krem akıntım vardı ama bacaklarını yukarı dik uzan demedi bak sende yaşadın mı
Handeaslan39 zlemYeilyeniceTop canım ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım oldu ayrıca antibiyotik neden verdi Progestan verseydı KESK'e 🙄🙄
Handeaslan39 zlemYeilyeniceTop tamam canım sen söyle ilaç yazsın sana iyi gelir başka türlü olmaz çünkü
Handeaslan39 zlemYeilyeniceTop ama antibiyotik vermesi saçma yanı acaba enfeksiyon mu var ? Ondan verdi neyse canım sor bir doktoruna bakalım ne dıyecek
Dilek5555 Handeaslan39 yanı canım bence enfeksıyon vardır bı de ılac bence basıları böle lekelenme yaptırıp Iraklı ben bı mıgde bulantısı ılacı uçtum o gece lekelenme oldu ona bağlıyorum bıdaha da ılac ıcmem
zlemYeilyeniceTop Handeaslan39 Dilek5555 enfeksiyonu için ilaç verdi birde krem verdi mantar için birde antibakteriyel krem birde progestan verdi
zlemYeilyeniceTop Dilek5555 bugün ilk kullandım kanama için dışarıdan sesi tahrişte kaynaklı deri ama bilemiyorum dün vajinal ultrasonla baktı kanama YÖK dedi
Dilek5555 zlemYeilyeniceTop bende de ıcerde kanama YÖK canım aynıyız ama 5 günde 1 leke gelıo kesıldımı kanaman normalde ıgne hemen kesıo
zlemYeilyeniceTop Dilek5555 çok az çamaşıra geçmiyo ama kağıtta görüyorum wc de sizinki kaç gün sürdü hemen geçti mi bana iğne vermedi alttan kullanılan progestan verdi sabah akşam 1 tane
Dilek5555 zlemYeilyeniceTop benım de ıc çamaşırıma gecmıo sadece pencereye sılınce ıgnenın 4. Günü gecıo sadece 1 kez sonra gecmıo