Zynpnisa Kizlar geçen hafta doğum yaptım epimadural sezaryan la belden uyuşturmali baş ağrım hala geçmedi kafamı duvardan duvara çarpasim geliyor yok böyle bir ağrı ne zaman nasıl gececek 🤕
Alarasel Zynpnisa Allah Allah ilk iki gün neysede sınrası anorml yani ağrı kesici minoset vs drnz vermiş olmalı o geçirmiyomu? Bide doğmdn sonra üç dört tabe kahve içmeliydnz inşAllah gecer
Zynpnisa Sweetblonde88 hastanede kaldım üç gün sürekli serum taktılar ilk defa anestezi aldığım için ağır olur dedi doktor vücut ilk defa tanismis dedi
Sweetblonde88 Zynpnisa valla bebeğimi evde bırakıp 2 gün yattıktan sonra artı olarak 3 veya 4 gün daha serum aldım. Çok kötü bişey. Gecmiş olsun
Deniziimmm Zynpnisa canım bende 5 gün oluyor sezeryan ile doğum yaptım. Dediğin gibi şiddetli baş ağrım var sade Nescafe ve bol su yanında bitter çikolata suyu bol tüketmeni tavsiye ederim geçmiş olsun inşallah 🙏🌸
Deniziimmm Zynpnisa beni hastane taburcu olmadan sağ omuzdan başa kadar Ağrı Tuttu sağ kolumu kaldıramıyordm tarifi imkansız acı yani sonra anestezi uzmanı serum göndermiş çok şükür bi daha tutmadı ama baş ağrısı bi hafta devam edermiş 🤦