Mavilianne Aleynaqa Normal canım bebekler bazı dönem birden duruyorlar 🌸 Benim oğlum da 2 gün önce tepiniyordu resmen. 2 gündür tekmesi öyle çok yok sadece hareket ediyor hissediyorum
Leyla9292 Aleynaqa bende 24 haftalığım bende sadece uzanırken hissediyorum bir sıkıntı yok çok şükür büyüdükçe daha çok hissediliyor..
azizeguneyy Aleynaqa ben 30. haftadayım her gün hareket ediyor 25. haftadan sonra düzene girdi hareketler
Minelcaltas 27+4 um için de resmen dans ediyor 🤭 24 saat diliminde sadece en fazla 2 saat uslu duruyor 🤗😀
Aleynaqa Minelcaltas maşallah ♥️ İnşallah bende o günleri en yakın zamanda yaşarım🙏🏻 Tedirgin oluyor insan sağlıklı mı bi şey mi oldu diye
Semooshh Minelcaltas hafta olarak aynıyız benimki okadar hareketli değil, 😁 bebeğe göre değişiyor belli ki.
Mavilianne Aleynaqa Yemekten sonra tepki veriyorsa çikolata yediğinde falan korkma 🥰 Özellikle bunları takıp etmelisin. Baktın hiç hareket yok bir duş al önce kendin rahatla oda hisseder biraz çikolata yiyip soluna dönerek uzan o zaman ben buradayım der 👼🏻
RukiyeG_ 36+2 yim şuan. İlk hareketleri 16 haftalıkken hissetmeye başladım. 25ten sonra çok hareketlenmeye başlamıştı. Bi süre içtiğim vitamine ara verdim 2 hafta kullanmadım. O iki haftada bebeğimin hareketlerinin azaldığını farkettim. Şimdi yine devam ediyorum vitamine gece gündüz resmen dans ediyor😊😊😄
Minikmucizem_ RukiyeG_ bende 16+2 yim. Ilk hareketi nasil biseydi acaba hissediyomuyum bilmiyorum. Bazen hareket miydi degil miydi diye tereddutte kaliyorum 😊
Beyzanurlina Aleynaqa 24+5 haftalıgım hareketler azalıyo 2 gundur duzen oturtuyolarmış endişelenmıyo deyılım