Taneminci Göğsümün yara olmasından çok korkuyorum gümüş kalkanlardan aldım kullanıyorum ama yeterli gelecek mi bilmiyorum 🙄 bugun eşim tahin pekmez karıştıracaktı tahinin üstünde yağ biriktiğini görünce hemen bir tabağa aldım tahin yağını göğüs ucuna süren var mı nasıl sürüyorsunuz üstünüze bulaşıyor mu yada tahin yağını sürüp üstüne gümüş kapakları mı taksam 😂😂🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Betuel11 Taneminci silverette göğüs ucu kapaklarının yeterli olduğunu söylüyor aslında ama tahin yağını ilk defa duyuyorum yani sürerken azar azar sürersiniz belki disk şeklindeki organik pamuklardan kullanabilirsiniz pamuk havasız bırakmaz sonuçta
ZAsk Taneminci Lansinoh krem ilk doğumumda kullandım. Çok çabuk iyileştim. Doğumdan bir kaç hafta önce sürmeye başlayabilir hazırlıklı olabilirsiniz diye okumuştum.
Lastmoon Taneminci benimde eltim sölemişti kendi tahin yağıyla iyileştirmiş sürüp göğüs ucunuda takabilirsiniz emzirme sütyeninizide giyebilirsiniz yada göğüs pediyle kalabilirsiniz.
Taneminci Betuel11 pamuk bütün yağı emer diye tereddüt ettim o yüzden 🤔 tahin yağını bende burdaki postlarda okudum 🌸
Betuel11 Taneminci hava alması gerekiyor yani bi şekilde o kadar emmez diye düşünüyorum yada sürdüğünüzde sadece üzerinize pamuklu tshirt giyin eski evde kullandığınız yağ lekesi çıkmayabilir çünkü bi iki saat o şekilde kalsın