Burculim Merhaba kızlar Bugun 29 haftaya girdik bebeğim hiç bir zaman çok hareketli olmadı ilk 23 de hissettim hareketlerini şuan 29 olduk ama hala cok hareketsiz dr ultrasyonda normal gidiyor demesine ragmen bu kadar hereketsiz olur mu tekme net değil seyirme yok cok kafaya takıyorum var mı aynı durumda olan
Tgce16 Burculim az çok farketmez hissediyorsanız bence takmamaya çalışın herkesin farklı olabiliyor çünkü, gün içinde oynuyorsa içiniz rahat olsun hiç hissetmiyorsanız belki sorun olabilir başka bir doktora daha gidin en azından içiniz rahatlamış olur
Ps15 Burculim 29+5 bizim de daha bu kadar net tekme vs yeni hissediyorum önceden hep küçük kıpırdamalar gibiydi. Gün içinde hareket ediyor ama hiç öyle sert olmuyor gece de oynuyor ama öyle canımı acıtacak kadar hiç olmadı bunlar mı tembel insanlar mı abartıyor anlamadım😂
azizeguneyy Burculim aslında bu haftalarsa her gün hareketlerini çok net tekme olarak hissetmen lazım ama doktor sorun yok diyorsa kafana takma kuzum
Hllergn Burculim canım her bebeğin bir karakteri var benim kızımda öyle çok hareketli bir bebek değil eğer doktorun normal bir sıkıntı yok diyorsa kafana takma .