Bertug-Tugberk-Mom Çok merak ediyorum, bende oxapar 6000 kullanıyorum , hangi doğum şekli daha uygundur acaba , riskleri nelerdir ,bilen var mı 🤔
Nilveannesi10 Bertug-Tugberk-Mom kan sulandırıcıyı doktor belli bir haftadan sonra bıraktıracak zaten doğuma yakın devletse normal özeldeyse başka bir bahaneyle de sezeryana alıyorlar genelde 😑
ozgeya Bertug-Tugberk-Mom Clexan 0.4 kullanıyordum ve normal doğum yaptım.Bir sıkıntı da yaşamadım. Ama buna doktorun karar vermesi en iyisi,çünkü herkesin değeri,kullanma sebebi ve dozu farklı.
aselzumra Bertug-Tugberk-Mom bende kullanıyorum 6. Haftamdan beri şuan 38.haftdym normal doğum olcak iğne hala da kullaniyorim
Bertug-Tugberk-Mom Nilveannesi10 iğneyi biraktirmiyorlarmis artik, sezeryan olacaksa 12 saat önce yapılmış olması lazımmış🤷♀️ kafam karıştı vallahi
Nilveannesi10 Bertug-Tugberk-Mom 31. Haftamdayım geçen hafta bıraktırdı doktorum. Belki değişiyordur doktordan doktora olabilir
Bertug-Tugberk-Mom Nilveannesi10 Belkide 🤷♀️ ya doktora ya da hastaya göre değişkenlik gösteriyo olabilir. Hayırlısı artık..
isimsizbebek Bertug-Tugberk-Mom doğum yaptığım güne kadar. Coraspirin de kullanıyorum onu sanırım doğumdan bir hafta öncesi keseceğim
limoncicegi Bertug-Tugberk-Mom benim doktorum 32.haftadan sonra coraspin i bırakacaksın iğneye devam dedi
Bertug-Tugberk-Mom limoncicegi ben sadece iğne kullanıyorum, doğuma kadar devam hatta doğumdan sonrada 10 gün falan devam edeceksin dedi 🤔😐