Burcuaselburcu Kızlar merhaba ☺️ 1 haftalık olduk bugün ama sürekli meme de durmak istiyor ve memelerim çok yumuşak evet süt geliyor ama yetmiyor mu acaba?
R_Arslan Burcuaselburcu canim gunde kac bez degisiyorsun bide goguslerin tas gibi olur sütun tam inmemis olabilir dusta sicak suyla bol bol masaj yap goguslerine benim yumusakti sut cikiyodu saniyodum var sonra dusta bi masaj yaptim tas gibi oldu asil sut o zaman geldi anliyosn zaten.
Ebrs Burcuaselburcu zaten hemen sertlesmez memen canim. 1 aydan sonra yavas yavas sertlesmeye baslar . Ilk zamanlar surekli meme istemesi normal, meme reddi yasamadiginiz icin cokk şükredin bence, benim oglan emmiyo hic bi sekilde 😒
Deletedmom133 Burcuaselburcu canım benimde öyleydi 3 4 gün sonra düzelir 6 7 defa çiş 1 2 sefer kaka varsa doyar ama bebekler diyip doymadiklarinj anlamazlar bu yüzden emmek isterler zaten doymazsa ac olsa sürekli ağlarlar daha yenisin değişik değişik huylar gösterecek 💁♀️😊🥰 memede uyurdu benimki yatırırdım uyanırdı
seyma281015 Yenidoğanlar kendilerini sadece memede güvende hissederler. Benimki de 15 günlük, emziğe alıştırıyorum yoksa işim zor 😊
deletedmom832 Burcuaselburcu benimkide aynı memişle aşk yaşıyor resmen Çarşamba günü Doğum yaptım emiyor gayet güzel herhangi bi sıkıntı yok uykuya dalıyor doyunca memeden çekiyorum uyanıyor😬😬bebek hemşiresine sordum gayet normal diyor uykuya geçme durumlarında uyku halinde memede kalmak istemeleri🙄🙄