Buseeeeee Sanırım panik atak geçiriyorum göğüsün sancıyor lefesim daralıyor kendimi çok kötü hissediyorum 30 60 dk sürüyor aranızda bunu yaşayan oldumu cok korkuyorum birsey olucak diye kafam hep olumsuz düşünüyor engel olamıyorum 😭😭
CanNurdan Buseeeeee derin derin nefes al cam pencere aç güzel şeyler düşün bebişinin doğduğunu sana gülümsediğini lütfen ama lütfen sakin ol
Selambengeldim Buseeeeee evet muhtemelen panik atak korkma geçeceğini bil hiç bir şey olmayacak sadece bi atak olduğunu düşün derin nefes almaya çalış geçmiş olsun..
Kubra9595 Buseeeeee bende yasamistim hamileligin 3. Ayindan sonra nefes darligi kalp carpintisi bi kac ay sonra gecti illa oluyor cnm dikkat et kendine
Buseeeeee CanNurdan evet benim elimde ama tam diyorum olumsuz dusunmucem sonra gene aynı oluyor ilaç destegide almak istemiyorum tek isteğim bu atak bidaha olmasın.
CanNurdan Buseeeeee kıyamam çok iyi anlıyorum ben de geçirmiştim tek farkımız ben hamile değildim o ataklardan sonra pollyanna oldu lakabım öylelikle yendim 😊
Esir Bende kötüyüm korku kaygı endişe herşey var 3 buçuk aylık ne yapcam şaşırdım ilaç yardımı alcam böyle giderse