Dilekdmr Gaviscon iyi geliyor ama ben kullanamadm tadndan dolayı şimdi rezene kullaniyorum 1 bardak hem bulantiya yanmaya gaza cok iyi geliyor doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
Snamp Bursali şükür bitmiş ya korku heyecan karışık olur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗
YaseminKaplanolu Bebek mideye baskı yaptığı için oluyor bende dayanamıcak durumdaydım doktorum pulced diye bi ilac kullanmamı söyledi cok fena oldukca içiyorum en son raddeye gelene kadar doktoruna sormadan içme yinede 🙋🏻♀️ Saçlı olmasıyla alakası yok bence😂
Snamp YaseminKaplanolu bende ilaç kullanmak istemiyorum ama sürekli yanma olursa kullancam mecbur hergun midem yanmıyor bazen oluyor yediklerimlede alakalı sanırım doktor az az sık sık ye dedi mide yanması için
Gonca0881 Snamp valla ne denersen dene geçmicek kendimden biliyorum benim doktorum gaviscon yazdı çok iyi geldi başka sütmüş salatalıkmış hepsi fasafiso
Merrcimek Az ve sık yiyin diyorlar. Bide baharatlı yemekler,kızartmalar tetikliyor. Ben daha yeni hamileyim normalde de reflüm vardı şimdi de var. Çareyi yediklerime dikkat etmekte buldum. Gaviscon bide Allah kurtarsın canım
Berenaysed Merrcimek aynen öyle şunu ye bunu ye demek yerine yeme diyorum bende 😊😊😊 az yiyip sık yemek kesinlikle çözüm
Sevgim Burda yazılanların hepsini yapıyorum nafile geçmiyor bi gün mide ağrınfan kusarak ölürüm her halde hele gece yatınca öyle bi ağrı yok 3.5 aylık hamileyim iki gün iyi oldu midem öbür günler ölüm gibi Allah şifa versin kızlar geçmiyor ne yaparsanız yapın😭😭😭
Snamp Sut içtim tekrar yanmaya başladı taze ekmek vardı yedim eşim almış sanki midedeki asidi emdi geçti direk ya çok şükür deneyin
Halenurbytkn Snamp 8 migde yanmasi bebegin saclarindan dolayi derler buyuklerim elma yemek iyi gelirmis 🙂